Ajuntament de L'Hospitalet

Programació Escolar

 • Veure imatge de Hi Ha Res Més Avorrit Que Ser Una Princesa Rosa? (nova finestra)
  del 20 al 21 de febrer, 10.30 h
  La Carlota és una Princesa Rosa que, per molt que li diguin que ha nascut per ser Princesa Rosa, no vol ser Princesa Rosa. Aquest fet, insòlit en una monarquia de les de tota la vida, trastorna la vida quotidiana de palau fins que la Carlota aconsegueix convèncer a tothom que els temps han canviat i que les nenes, com els nens, poden aspirar a ser el que vulguin: astronautes de coves, caçadores de dracs o qualsevol cosa més interessant que ser una avorrida Princesa Rosa.
 • Veure imatge de Quadres d'una exposició (nova finestra)
  del 6 al 7 de març, 10.30 h

  Quadres d'una exposició

  Centre de dansa de Catalunya
  La partitura de Mússorgsky ens endinsa en un món de moviment. Música i dansa clàssiques es fusionen amb la plàstica més contemporània oferint una reinterpretació actual i engrescadora.
 • Veure imatge de Coppèlia (nova finestra)
  Divendres, 11 de maig, 10.30 h

  Coppèlia

  Centre de dansa de catalunya
  En un poblet hongarès, l’entremaliada Svanilda, Frank el seu enamorat, una misteriosa dama que només es deixa entreveure per la finestra i el Dr. Coppèlius, un artesà d’autòmats, ens faran viure una divertida aventura sobre les bogeries que es poden arribar a fer per amor.
La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
 • Ticketea. Compra d’entrades
 • TRESC. Compra d’entrades
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400