Programació Escolar

 • HamelíVeure imatge de Hamelí (nova finestra)
  del dijous 10 al divendres 11 de febrer, 10 h

  Hamelí explica la misteriosa desgràcia d'una vila idíl·lica que ben bé podria ser la teva, on hi conviuen tots els veïns i veïnes, amb les seves alegries i les seves discòrdies. Però un fet farà que la seva convivència es vegi alterada de forma dramàtica: la població és envaïda per una plaga de rates que ningú no sap d'on han vingut. O potser no han vingut d'enlloc i sempre han estat allà?

 • Para acabar con Eddy BellegueuleVeure imatge de Para acabar con Eddy Bellegueule (nova finestra)
  Dilluns, 14 de febrer 2022, 10 h

  Adaptació teatral de la novel·la d'Edouard Louis. "La veritat és que la rebel·lió contra els meus pares, contra la pobresa, contra la meva classe social, el seu racisme, la seva violència, els seus atavismes, va ser una cosa secundària.. Per a la meva família m'havia convertit en una font de vergonya. No vaig tenir altre opció que la fugida..."

 • Les croquetes oblidadesVeure imatge de Les croquetes oblidades (nova finestra)
  del dimarts 22 al dimecres 23 de febrer

  La Pepa és una nena vital i amb una gran imaginació. Acaba de perdre la seva àvia i està intentant adaptar-se a una nova escola, uns nous amics i una nova ciutat. Enganxada a una manta que l’ajuda a dormir i enfadada amb les seves dues mares perquè no recorden la recepta de les croquetes de l’àvia.

 • La plaça del DiamantVeure imatge de La plaça del Diamant (nova finestra)
  del dimarts 15 al dimecres 16 de març

  La plaça del Diamant

  Companyia Mea Culpa

  Adaptació teatral de la novel·la La plaça del Diamant de Mercè Rodoreda. Una posada en escena senzilla, amb uns efectes audiovisuals impactants i sobretot la destresa en seleccionar els punts clau de la història.

 • LlepafilsVeure imatge de Llepafils (nova finestra)
  del dimarts 29 al dimecres 30 de març, 10 h

  Llepafils

  Teatre al Detall

  En Lluïset no vol menjar res de res! Només PATATES FREGIDES! Els seus dos cuiners particulars, en Llòfia i l’Olívia, han de tenir el menjar a punt i fer-lo esmorzar, dinar i sopar. És una tasca molt dura cuinar per aquest marrec llepafils. Els dos cuiners n’estan fins al capdamunt i ja no poden més: “Si avui no menja, pleguem!”

 • A.K.A. (Also Known As)Veure imatge de A.K.A. (Also Known As) (nova finestra)
  del dimarts 26 al dimecres 27 d'abril

  A.K.A. (Also Known As) ens parla d’un període de l’adolescència d’en Carlos del que nosaltres formem part. D’un moment en el que, per circumstàncies alienes a ell, trontollen els seus ciments, les seves arrels, la seva identitat. I és que en Carlos és adoptat... i els ulls dels altres li fan plantejar quina és la seva “vertadera” identitat.

La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400