Programació Escolar

 • LlepafilsVeure imatge de Llepafils (nova finestra)
  Del dimarts 25 al dimecres 26 d'octubre, 10 h

  Llepafils

  Teatre al Detall

  En Lluïset no vol menjar res de res! Només PATATES FREGIDES! Els seus dos cuiners particulars, en Llòfia i l’Olívia, han de tenir el menjar a punt i fer-lo esmorzar, dinar i sopar. És una tasca molt dura cuinar per aquest marrec Llepafils. Els dos cuiners n’estan fins al capdamunt i ja no poden més: “Si avui no menja, pleguem!”

 • CR#SH (Tothom pot caure)Veure imatge de CR#SH (Tothom pot caure) (nova finestra)
  Dimarts, 8 de novembre, 10 h

  L’edat de les hormones, del m’agrada i de la recerca de l’aprovació dels altres. Tot, per intentar encaixar en un món que els hi dona l’esquena. Així, com narcisos contemporanis sacsejats per amors no correspostos, els joves cerquen un punt de llum enmig de la incertesa. I és que ben mirat, tots correm el risc d’ofegar-nos dins el nostre propi riu.

 • Veure imatge de La faula de l'esquirol (nova finestra)
  Del dimarts 22 al dimecres 23 de novembre, 10 h

  La faula de l'esquirol

  La Baldufa Teatre

  Una de les característiques de les faules és que sempre acaben amb una conclusió moral. Així doncs, de què ens vol parlar La faula de l'esquirol? Amb aquest espectacle, La Baldufa us proposa de pensar, reflexionar i aprofundir sobre la diferència i el mestissatge. L'eriçó i l'esquirol són molt diferents, però tenen infinitat d’oportunitats per aprendre i compartir plegats.

 • El mar: visió d'uns nens que no l'han vist maiVeure imatge de El mar: visió d'uns nens que no l'han vist mai (nova finestra)
  Divendres, 2 de desembre, 10 h

  Aquesta és la història d’una promesa que no es va poder complir, la que va fer un mestre als seus alumnes. El mestre era Antoni Benaiges. Els alumnes eren els nens i nenes de l’escola rural de Bañuelos de Bureba, un poble de la província de Burgos. La promesa la va fer un dia d’hivern de l’any 1936. Els va prometre el mar.

 • El Trencanous - Centre de Dansa de CatalunyaVeure imatge de El Trencanous - Centre de Dansa de Catalunya (nova finestra)
  Del dilluns 12 al dimarts 13 de desembre, 10 h

  El Trencanous

  Centre de Dansa de Catalunya

  Màgia i fantasia són els principals ingredients d’aquest ballet amb música de Txaikovski basat en un conte d’Alexandre Dumas que revisa i dulcifica la història d’E.T.A Hoffmann El trencanous i el rei dels ratolins. Ballet en dos actes.

La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400