Programació Escolar | Ajuntament de L’Hospitalet

Programació Escolar

 • La motxilla de l'Ada - Teatre al DetallVeure imatge de La motxilla de l'Ada - Teatre al Detall (nova finestra)
  Del dimecres 15 al dijous 16 de febrer, 10 h

  La motxilla de l'Ada

  Teatre al Detall

  L’Ada és una nena que quan va néixer es deia Adam. Des de ben petit sentia que motxilla invisible que duia li pesava massa. Així que un dia va decidir desprendre’s de la motxilla i amb ella va perdre l’”m” del seu nom... i es va convertir en Ada.

 • La plaça del Diamant - Cia. Mea CulpaVeure imatge de La plaça del Diamant - Cia. Mea Culpa (nova finestra)
  Del dimecres 1 al dijous 2 de març, 10 h

  La plaça del Diamant

  Cia. Mea Culpa

  Adaptació teatral de la novel·la La plaça del Diamant de Mercè Rodoreda.
  Una posada en escena senzilla, amb uns efectes audiovisuals impactants i sobretot la destresa en seleccionar els punts clau de la història.

 • Transmissions - Guille Vidal-Ribas i Javi CasadoVeure imatge de Transmissions - Guille Vidal-Ribas i Javi Casado (nova finestra)
  Dimarts, 14 de març, 10 h

  Transmissions

  Guille Vidal-Ribas i Javi Casado. Conferència il·lustrada sobre danses urbanes

  Música, audiovisuals, paraula i moviment en viu es combinen en aquesta conferència-espectacle que busca explicar les danses urbanes en totes les seves dimensions. Un discurs dinàmic i accessible per a tots els públic, enriquidor tant per a un públic expert com per a qui vol acostar-se a les danses urbanes.

 • Soc una nou - Zum Zum TeatreVeure imatge de Soc una nou - Zum Zum Teatre (nova finestra)
  Dimecres, 22 de març, 10 h

  Soc una nou

  Zum Zum Teatre

  L'advocada Marinetti és una dona implacable i amargada que ha denunciat a gairebé tot el veïnat. La seva vida canvia el dia en què l'Omar, un nen refugiat, cau de la branca de la seva noguera. El nen transforma la seva vida per complet i per poder quedar-se amb ell, diu que és una nou i que, segons una antiga llei, tots els fruits que cauen al seu jardí li pertanyen. El jutge i el fiscal, incrèduls, escolten als testimonis. Mentrestant, l'Omar recorda com va haver de fugir d'un país en guerra i com va perdre als seus pares al mar, esperant tenir una oportunitat a la vida.

 • L'atracament perfecte - Fugireli TeatreVeure imatge de L'atracament perfecte - Fugireli Teatre (nova finestra)
  Del dimarts 18 al dimecres 19 d'abril, 10 h

  L'atracament perfecte

  Fugireli Teatre

  Dos atracadors molt “professionals” i un ajudant intentaran robar les joies d’un marxant i el seu agent de seguretat. En el món del clown, res és el que sembla.

 • La Ventafocs - Centre de Dansa de CatalunyaVeure imatge de La Ventafocs - Centre de Dansa de Catalunya (nova finestra)
  Divendres, 19 de maig, 10 h

  La Ventafocs

  Centre de Dansa de Catalunya

  Ventafocs, una jove dominada per la seva madrastra des de la mort del seu pare, l'obliga a treballar per a ella i les seves dues germanastres com a serventa en la seva pròpia casa. Quan reben les invitacions per al ball de organitzat al castell, en el qual es rumoreja que el príncep triarà a la seva futura esposa ambdues es burlen de Ventafocs, que no ha estat convidada, per ser considerada la serventa de la casa.

La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400