Ajuntament de L'Hospitalet

Programació Escolar

 • Veure imatge de L’endrapasomnis (nova finestra)
  Dimecres, 25 d'octubre, 9:45 h

  L’endrapasomnis

  Inspirat en el conte L’Endrapasomnis de Michael Ende.
  Al país de la Bona Son la princesa Dormissona no pot dormir perquè té malsons. Els seus pares, els reis, rumien, ho consulten amb el coixí, demanen consells a metges, herbolàries i xarlatans però no troben cap remei que guareixi el mal de la petita princesa. Potser l’Endrapasomnis serà la solució…

  Espectacle en català. Durada: 60 min
 • Veure imatge de Happy Boom! (nova finestra)
  del 9 al 10 de novembre, 9:45 h
  El Lucas i el Robert viuen envoltats de caixes en una fàbrica de joguines. Al Lucas li encanta saltar i ballar i al Robert li apassiona la música. Són molt entremaliats, curiosos i inquiets, i no podran aguantar les ganes de saber quines sorpreses esperen dins de cada caixa. Per això, es veuen embolicats en una màgica i inesperada aventura.
 • Veure imatge de Claudia (nova finestra)
  Divendres, 10 de novembre, 10:30 h

  Claudia

  La Conquesta del Pol Sud
  Un poema escènic sobre la memòria, la justícia i la identitat, partint de l’experiència d’una noia argentina, filla de desapareguts.
  Espectacle en castellà. Durada: 80 min
  (http://cargocollective.com/laconquesta/CLAUDIA)
 • Veure imatge de El Trencanous (nova finestra)
  Divendres, 15 de desembre, 10:00 h

  El Trencanous

  Centre de Dansa de Catalunya
  Ballet en dos actes
  Màgia i fantasia són els principals ingredients d’aquest ballet amb música de Txaikovski basat en un conte d’Alexandre Dumas que revisa i dulcifica la història d’E.T.A Hoffmann El trencanous i el rei dels ratolins.
 • Veure imatge de El Lazarillo De Tormes (nova finestra)
  del 13 al 14 de febrer, 10:00 h
  Abandonat per la seva mare, Lázaro entra a treballar amb un cec que li nega el menjar elemental per sobreviure. El nen ha de desenvolupar la seva astúcia per a robar-n'hi una part. El mateix passa amb el clergue i l'herald a qui serveix més tard.
 • Veure imatge de Hi Ha Res Més Avorrit Que Ser Una Princesa Rosa? (nova finestra)
  del 20 al 21 de febrer, 10:30 h
  La Carlota és una Princesa Rosa que, per molt que li diguin que ha nascut per ser Princesa Rosa, no vol ser Princesa Rosa. Aquest fet, insòlit en una monarquia de les de tota la vida, trastorna la vida quotidiana de palau fins que la Carlota aconsegueix convèncer a tothom que els temps han canviat i que les nenes, com els nens, poden aspirar a ser el que vulguin: astronautes de coves, caçadores de dracs o qualsevol cosa més interessant que ser una avorrida Princesa Rosa.
La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
 • Ticketea. Compra d’entrades
 • TRESC. Compra d’entrades
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400