Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre Joventut

Programació Escolar

 • RaphaëlleVeure imatge de Raphaëlle (nova finestra)
  Divendres, 18 d'octubre, 11 h

  Raphaëlle

  La Conquesta del Pol Sud
  Raphaëlle és una mirada fascinada per un món en plena transformació, una transformació que afecta tots els àmbits de les nostres vides i que, especialment, està redefinint el rol dels gèneres. És la divisió home-dona una construcció cultural? A qui volem assemblar-nos? Quina mirada projectem sobre les minories? Què vol dir ser dona? Què vol dir ser home?
 • Les SupertietesVeure imatge de Les Supertietes (nova finestra)
  Dimarts, 22 d'octubre, 9:30 i 11 h

  Les Supertietes

  Les Bianchis
  La Queralt, una investigadora peculiar, serà tieta. Això l’alegra molt però al mateix temps l’entristeix perquè creu que no ho sabrà fer. Per això sol•licita ajuda a les seves amigues de sempre, la Magda, una empresària de mitjons, i la Bàrbara, una àrbitre de futbol, que són tietes des de fa molt de temps.
 • Sihir i la nit de ReisVeure imatge de Sihir i la nit de Reis (nova finestra)
  del dimecres 13 al dijous 14 de novembre, 11 h
  La Laia, una nena de 12 anys, i l’Aran, un nen de 6, són dos germans que han d’anar a viure a casa de la seva tieta la nit de Reis. Els pares han hagut de marxar precipitadament i no saben quan de temps seran de viatge. L’Aran està preocupat perquè té por que els Reis no sàpiguen on viuen ara. La Laia està enfadada amb els pares perquè han marxat.
 • Celebraré mi muerteVeure imatge de Celebraré mi muerte (nova finestra)
  Divendres, 29 de novembre, 11 h

  Celebraré mi muerte

  Teatro del Barrio / Producciones del Barrio
  Alberto San Juan i Jordi Évole s’uneixen per a produir “Celebraré mi muerte”, una commovedora reflexió entorn de la vida i la mort, construïda a partir de l'experiència en primera persona del metge Marcos Hourmann.
 • El TrencanousVeure imatge de El Trencanous (nova finestra)
  del dijous 12 al divendres 13 de desembre, 11 h

  El Trencanous

  Ballet en dos actes. Centre de Dansa de Catalunya
  Màgia i fantasia són els principals ingredients d’aquest ballet amb música de Txaikovski basat en un conte d’Alexandre Dumas que revisa i dulcifica la història d’E.T.A Hoffmann El trencanous i el rei dels ratolins.
La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400