Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre Joventut

Programació Escolar

 • Gazoline - La Joven CompañíaVeure imatge de Gazoline - La Joven Compañía (nova finestra)
  Dilluns, 10 de febrer 2020, 9.30 i 12 h

  Gazoline

  La Joven Compañía
  París. Novembre de 2005. Massa joves per a ser adults i massa grans per continuar essent nens. Cinc col·legues d’una banlieu de París es troben una nit per cremar el cotxe d’algú molt ric. Ja fa deu dies  que varis incendis han estat provocats a diversos llocs, fent malbé vehicles. Els fills dels fills dels immigrants que van arribar sense res al país encara es consideren aliens a ell.
 • La Botigueta - Tanaka TeatreVeure imatge de La Botigueta - Tanaka Teatre (nova finestra)
  Dimecres, 19 de febrer 2020, 9.30 h i 11 h

  La Botigueta

  Tanaka Teatre
  A la Botigueta de l’Amàlia es ven de tot: verdures, pots de conserva, roba, electrodomèstics i allò que mai t’imaginaries que pots comprar en un mateix establiment. Tot de clients estrafolaris necessitaran l’ajuda del públic per descobrir el que cal saber per fer una compra responsable i quedar-ne satisfet.
 • Cosmix - Teatre MòbilVeure imatge de Cosmix - Teatre Mòbil (nova finestra)
  Dimarts, 3 de març 2020, 9.30 h i 11 h

  Cosmix

  Teatre Mòbil
  Dos viatgers infatigables, estranys i extravagants, arriben a l’escenari programats per fer riure. Com dos homes orquestra, despleguen les seves millors habilitats: Fan música impossible, fan teatre reciclàssic, fan l’animal i fins i tot ens avancen el futur en viu i en directe! Cosmix, dos còmics de dimensions còsmiques i un mix de bogeria!
 • MansVeure imatge de Mans (nova finestra)
  Dimarts, 24 de març 2020, 10 i 11 h

  Mans

  Cia. Fes-t'ho com vulguis
  Mans és un espectacle visual ple d’imatges poètiques expressades amb diferents llenguatges. El llenguatge corporal, que comença amb les mans i s’escampa a tot el cos; la música que tot ho embolcalla; el llenguatge visual dels colors, la llum i les ombres; la transformació de l’espai; la paraula, justa i afinada per a endreçar-ho tot.
 • Concerto a Tempo d'UmoreVeure imatge de Concerto a Tempo d'Umore (nova finestra)
  del dimecres 25 al dijous 26 de novembre, 9.30 h i 11 h

  Concerto a Tempo d'Umore

  Orquestra de Cambra de l’Emporda & Jordi Purtí
  Un concert teatral adreçat a tots els públics. Un espectacle còmic i musical amb una banda sonora formada per les peces més conegudes dels autors més reconeguts de la música clàssica. Teatre de gest amb molt d'humor, dotze músics i un director d'orquestra que fan transcórrer la música clàssica per les situacions més inversemblants.
La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400