Dansa

 • FILIA ET FOBIA - Cia. La TaimadaVeure imatge de FILIA ET FOBIA - Cia. La Taimada (nova finestra)
  Divendres, 11 de març, 19 i 20:30 h

  FILIA ET FOBIA - Cia. La Taimada

  Gratuït amb aforament limitat

  La bellesa és inaprehensible. Exigeix un acte incommensurable d’amor i d’odi. La bellesa és com la bondat, la desitges desesperadament fins que se t’acosta massa. Llavors embruta, esguita i et taca… I tu, blanc i asèptic, desesperat i sol, només vols fer-la callar.

  Quinzena Metropolitana de Dansa

 • Lasala - FightVeure imatge de Lasala - Fight (nova finestra)
  Dissabte, 12 de març, 12 h

  FIGHT amb Lasala / RODA amb Marea Danza

  Gratuït amb aforament limitat

  Lasala
  FIGHT

  Companyia basca centrada en la generació d’un llenguatge físic i una estètica actual. Aquesta peça es basa en la relació que l’ésser humà té amb la lluita, un vincle primitiu present de de l’inici dels temps.

  Marea Danza
  RODA

  Premi MAX 2020 Millor Coreografia.
  Roda és una peça coreogràfica amb la que Marea Danza recupera el folclor valencià i l’apropa a la creació contemporània.

  Quinzena Metropolitana de Dansa

 • Elogi de la fissura - Lorena NogalVeure imatge de Elogi de la fissura - Lorena Nogal (nova finestra)
  Divendres, 18 de març, 19 i 20:30 h

  Lorena Nogal
  ELOGI DE LA FISSURA

  Un treball meticulós, delicat, sense ornaments, que parteix de l’ombra i la fragilitat i va cap a la bellesa de la fissura. Una bellesa que emergeix de l’acceptació de la imperfecció, l’asimetria i el soroll que es dipositen en un cos fluix, vulnerable i desestructurat.

  Cia. LaSADCUM
  THE LESSON

  Com ens comportem en l’era post internet? Ens ho expliquen Guillem Jiménez i Vera Palomino en una experiència que combina la dansa i les tecnologies audiovisuals. Mitjançant una mena de found footage coreogràfic, omplen l’espectacle d’un material audiovisual que és tan protagonista com la mateixa parella d’artistes que firmen l’espectacle.

  Quinzena Metropolitana de Dansa

 • Veure imatge de Akompasado (nova finestra)
  del dissabte 19 al diumenge 20 de març

  Akompasado

  Iván Góngora & Jordi Cortés

  Som dos homes madurs, performers, directors, pares, mestres, emocionals, viatjats, cremats, cansats i apassionats. Sempre rodejats de persones que busquen trobar una intimitat en escena, per compartir el passat i viure el moment de la nostra respiració, del cor, de les pors i els desitjos, perdent el nord, en equilibris precaris i sentint-nos emmanillats, sempre jugant amb els nostres cossos que van acumulant cicatrius i plaers.

  Quinzena Metropolitana de Dansa

 • Migrare - cia. MaduixaVeure imatge de Migrare - cia. Maduixa (nova finestra)
  Dissabte, 19 de març, 12 h

  MIGRARE - Cia. Maduixa

  Gratuït amb aforament limitat

  Quatre dones i un espai buit minat d’obstacles i fronteres invisibles, d’odis irracionals i de prejudicis. Van haver de deixar la seua terra d’origen i el país d’arribada les rebutja. L’espai s’ha convertit en un no-espai. Elles el transiten buscant el seu lloc. Un lloc on poder viure, on arrelar, un lloc al qual anomenar «llar». Només demanen això i lluitaran per aconseguir-ho.

  Quinzena Metropolitana de Dansa

 • Veure imatge de Vibrance + Median (nova finestra)
  Divendres, 25 de març, 20 h

  Vibrance + Median

  Hiroaki Umeda/S20

  Hiroaki Umeda és un coreògraf i artista multi disciplinar reconegut com una de les principals figures de l’escena artística de vanguardia japonesa. L’ús de les arts digitals, com el mapping, la projecció i el disseny d’il·luminació eleven les seves creacions a altures que en rares ocasions es veuen al mon de la dansa.

  Quinzena Metropolitana de Dansa

 • GiselleVeure imatge de Giselle (nova finestra)
  del dissabte 21 al diumenge 22 de maig, 19 h

  Giselle

  Centre de Dansa de Catalunya

  Obra mestra absoluta del ballet romàntic, ambientada en un entorn camperol a Alemanya a l’època medieval. La història que narra està inspirada en l’obra “De l’Allemagne” que Heinrich Heine havia escrit en 1835. Ballet en 2 actes estrenat a Paris en 1841. Interpretada per ballarins del curs de formació del Centre de Dansa de Catalunya.

La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400