Dansa | Ajuntament de L’Hospitalet

Dansa

 • Fuck me (Cia. Marina Otero)Veure imatge de Fuck me (Cia. Marina Otero) (nova finestra)
  Dissabte, 11 de març, 20 h

  Fuck me

  Cia. Marina Otero

  La coreògrafa argentina Marina Otero presenta aquesta premiada peça sobre la mirada narcisista amb cinc cossos prestats. Sempre ha pujat a l’escenari com una lluitadora, una heroïna, però aquesta vegada la creadora argentina Marina Otero deixa el seu lloc perquè els cinc performers-ballarins parlin per ella a través dels seus cossos.

 • Lasala - ALIVEVeure imatge de Lasala - ALIVE (nova finestra)
  Dissabte, 11 de març, 12 h

  LaSala “ALIVE” + Marea Danza “RODA”

  Dansa Metropolitana 2023 a L'Hospitalet

  Programa doble. Gratuït amb aforament limitat.

  Lasala - ALIVE: Lasala és una companyia basca de dansa contemporània dirigida per Judith Argomaniz, centrada en la contínua recerca per generar un llenguatge físic i una estètica actual. (Durada 15 min)

  Marea Danza - RODA: Roda és una peça coreogràfica amb la que Marea Danza recupera el folklore valencià i l’apropa a la creació contemporània. (Durada 25 min)

 • Man Drake & Tomeu Vergés - QUE DU BONHEUR (?)Veure imatge de Man Drake & Tomeu Vergés - QUE DU BONHEUR (?) (nova finestra)
  Divendres, 17 de març, 20 h

  Programa doble. Gratuït amb aforament limitat.

  Man Drake & Tomeu Vergés - QUE DU BONHEUR (?): Al ritme d'un metrònom una dona es desplaça repetint i transformant un seguit de gestos quotidians. Presonera d'un ritme implacable; en part imposat per la societat i en part, per la imatge que s'imposa ella a ella mateixa. (Durada 35 min)

  Claudia Mirambell “FAKE YOU”: Original vs marca blanca. El cos digital pretén ser succedani del cos real. Ens trobem davant d’un paisatge minat de missatges contradictoris entre la demanda impulsiva de ser omnipresents i alhora la de ser únics. (Durada 15 min)

 • LaSadcum - ACLUCALLSVeure imatge de LaSadcum - ACLUCALLS (nova finestra)
  Dissabte, 18 de març, 12 h

  LaSadcum “ACLUCALLS” + L’atapeïda “ESBERLAR”

  Dansa Metropolitana 2023 a L'Hospitalet

  Programa doble. Gratuït amb aforament limitat.

  LaSadcum - ACLUCALLS: Aclucalls és una peça de dansa multidisciplinar que exposa els traumes i les frustracions de la generació Z. Un retrat grotesc de la societat i de la generació post-internet. (Durada 20 min)

  L'atapeïda - ESBERLAR: Ens endinsem en un món hipotètic, on els nostres tres personatges es trobaran amb impediments per a seguir-se regint per les normes que fins ara els acompanyaven. Un viatge físic i gestual guiat per les emocions del concepte de trencament. (Durada 35 min)

 • Yarin - Kukai DantzaVeure imatge de Yarin - Kukai Dantza (nova finestra)
  Dissabte, 18 de març, 20 h

  Yarin

  Kukai Dantza

  Arrel, profunditat, obertura, universalitat... Són paraules molt lligades a les trajectòries i personalitats de Andrés Marín i Jon Maya, L’arrel flamenca de Marín i la dansa basca de Maya són les eines de d’on neix la creació d’ambdós, i és a  partir d’aquí que  tots dos s’imbueixen en un diàleg constant d’encontre amb altres cultures, disciplines i realitats artístiques.

 • La Ventafocs - Centre de Dansa de CatalunyaVeure imatge de La Ventafocs - Centre de Dansa de Catalunya (nova finestra)
  Del dissabte 20 al diumenge 21 de maig, 19 h

  La Ventafocs

  Centre de Dansa de Catalunya

  Ventafocs, una jove dominada per la seva madrastra des de la mort del seu pare, l'obliga a treballar per a ella i les seves dues germanastres com a serventa en la seva pròpia casa. Quan reben les invitacions per al ball de organitzat al castell, en el qual es rumoreja que el príncep triarà a la seva futura esposa ambdues es burlen de Ventafocs, que no ha estat convidada, per ser considerada la serventa de la casa.

La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400