Música

 • Marina RossellVeure imatge de Marina Rossell (nova finestra)
  Dissabte, 29 de gener, 20 h

  La Marina Rossell, en aquest nou disc, "300 crits", segueix la seva ruta natural, avançant en la recerca de les cançons de la resistència. Quines cançons crea França després de l’ocupació? I es troba amb “Sous le ciel de Paris” (Sota el cel de París), “Avec le temps” (El temps se’n va) de Léo Ferrer, “J’attendrai” (Jo t’esperaré), “Je ne regrette rien” (No me’n penedeixo de res), d’Edith Piaf… Cançons que neixen de la necessitat de sobreviure als temps maleïts, cançons que sempre ens commouen, i que han acompanyat generacions.

 • Javier Gurruchaga y la Orquesta MondragónVeure imatge de Javier Gurruchaga y la Orquesta Mondragón (nova finestra)
  Dissabte, 5 de febrer, 20 h

  Historias extraordinarias és el nou espectacle en forma de recorregut per les genuïnes pàgines de contes i relats fascinants en els que La Mondragón ens ha introduït durant més de quaranta anys. Un viatge que el mateix Gurruchaga defineix com divertit, terrorífic, nostàlgic, vitalista, teatral i musical.

 • Zambayonni & Rafa PonsVeure imatge de Zambayonni & Rafa Pons (nova finestra)
  Dissabte, 19 de febrer, 20 h

  Ni tú, ni vos, no és només un disc de dos músics que col·laboren. Va una mica més enllà col·locant al públic com un voyeur privilegiat d’una correspondència artística privada entre dos col·legues. Dos cantautors, dos escriptors, però per sobre de tot, dos amics que comencen un diàleg en forma de cançons, 14 temes amb un fil conductor comú però que es presenten com una conversa. De fet, així va arrancar aquesta ventura. Un componia una cançó que inspirava la següent.

 • SésVeure imatge de Sés (nova finestra)
  Diumenge, 27 de febrer, 19 h

  Sés

  Liberar as arterias

  Sés, Maria Xosé Silvar, cantautora gallega de trajectòria imparable. Un autèntic fenomen underground que basa el seu èxit en el seu carisma i un discurs valent, contundent i directe que la converteix en un altaveu en defensa de tot allò en què cal creure. Liberar as arterias, és el seu darrer treball discogràfic amb el que segueix evolucionant el particular so que l’ha consagrat.

 • Manuel GerenaVeure imatge de Manuel Gerena (nova finestra)
  Divendres, 11 de març, 22 h

  En el marc del festival Barnasants volem celebrar la vida i obra d’aquest magnífic artista, sempre coherent i compromès amb les millors causes, i compartir amb el públic un dels artistes referent de la cultura que es mulla des de la valentia, el talent i la bellesa.

   

 • Ismael SerranoVeure imatge de Ismael Serrano (nova finestra)
  Divendres, 1 d'abril, 20 h

  Seremos, és un viatge d’autodescobriment. Com expressa el periodista Manuel Jabois a la seva biografia “Por ahí se entienden estas trece canciones que levantan un corpus extraordinario, el de un poeta en estado de gracia que se sacude las contradicciones y destruye los clichés en donde los prejuicios más perezosos lo incluyen”

 • Nacho VegasVeure imatge de Nacho Vegas (nova finestra)
  Dissabte, 9 d'abril, 20 h

  Amb dues dècades de trajectòria, el cantautor Nacho Vegas és una de les veus de referència en l'àmbit de les músiques populars i la cançó com a eina social i política. Durant els primer dies de 2022 veu la llum el seu desè disc, amb sons i ritmes totalment nous en la seva trajectòria. El disc portarà l’asturià per fer una llarga gira per tota la geografia i farà cap al Barnasants.

 • Theodorakis. L'HomenantgeVeure imatge de Theodorakis. L'Homenantge (nova finestra)
  Divendres, 22 d'abril, 20 h

  Theodorakis. L'Homenatge

  La Grècia de Theodorakis

  Mikis Theodorakis representa la gran revolució de l'escena musical grega del segle XX, apropant la gran poesia de la Grècia moderna a una immensa majoria de públic a través de la música d'arrel popular i de gran qualitat artística. El Barnasants el recorda amb aquest homenatge on alguns artistes referencials s’afegiran al públic assistent a la vetllada, per a reivindicar l'obra i figura d'un dels grans mestres de la història de la música contemporània.

 • María PeláeVeure imatge de María Peláe (nova finestra)
  Divendres, 6 de maig, 20 h

  Maria Peláe suma centenars de milers de reproduccions en les plataformes de streaming, i les seves noves cançons la confirmen com l´artista més prometedora en la fusió de pop, hip hop, cobla i inflexions aflamencades. Ha trobat el punt exacte entre saler, desvergonyiment, comentari costumista i crítica social, i aquesta barreja explosiva també la porta amb encert als seus concerts, que són la trobada feliç entre art i gresca.

La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400