Música | Ajuntament de L’Hospitalet
Ajuntament de L'Hospitalet

Música

 • ZenetVeure imatge de Zenet (nova finestra)
  Dissabte, 28 d'octubre

  Toni Zenet, després de superar les seves addiccions, es titula com a terapeuta en drogodependències, artteràpia i musicoteràpia. És l’aplicació d’aquestes disciplines en els processos de superació de les addiccions, on Toni ha centrat la seva trajectòria professional com a terapeuta. Amb una dilatada carrera com a cantant, amb 6 discs d’estudi, acaba de treure el seu darrer projecte “La Estación del Momento”, on dona un nou gir al seu inconfundible estil de magistral mescla d’harmonies.

 • HONO WINTERSTEINVeure imatge de Hono Winterstein (nova finestra)
  Dissabte, 11 de novembre

  Hono Winterstein

  Carta Blanca

  Hono Winterstein és un dels músics que defineixen una manera d’interpretar i d’entendre el jazz manouche. Forma part de la comunitat manouche que durant centenars d’anys han poblat les fronteres de França, Alemanya, Luxemburg i Bèlgica, i que s’han encarregat de conservar la música del mestre Django Reinhardt. Carta Blanca a Hono Winterstein és una declaració d’intencions on el Festival vol retre homenatge a aquesta comunitat i destacar la importància de la base rítmica com a marca d’identitat de l’estil.

 • ALBERT BELLO & THE DJANGO ORCHESTRAVeure imatge de Albert Bello & The Django Orchestra (nova finestra)
  Diumenge, 12 de novembre

  El Festival Django L’H s’ha convertit en l’espai ideal on presentar les noves propostes de The Django Orchestra, la formació liderada pel músic hospitalenc Albert Bello. Barrejant la sonoritat de la big band de jazz amb els instruments de corda clàssica, i amb la guitarra manouche com a protagonista, The Django Orchestra s’ha convertit en un dels més originals homenatges a la figura de Django Reinhardt d’arreu del món.

 • CHRISTINA ROSENVINGEVeure imatge de Christina Rosenvinge (nova finestra)
  Dissabte, 25 de novembre

  Tanquem la 18a edició del Festival Acròbates de la mà de Christina Rosenvinge i aquest nou disc on recupera els versos i el geni de Safo, la poetessa eterna. No només va compondre més de deu mil versos, Safo va cantar al desig i la passió amb total llibertat i va ser una dona representativa del seu temps, com ho és Christina en la nostra contemporaneïtat.

 • Veure imatge de The armed man: a mass for peace(L'home armat: missa per la pau) (nova finestra)
  Divendres, 22 de desembre

  La Coral Xalesta fa cinquanta anys. Al llarg d’aquest mig segle, tenim constància de més de cent conflictes armats, alguns encara actius. Aquest concert vol reflectir la sensibilitat vers la defensa de la cultura de la pau, sempre present en l’entitat. The Armed Man: a Mass For Peace (L'home armat: missa per a la pau) va ser un encàrrec de les Britain’s Royal Armouries per celebrar la transició d'un mil·lenni a un altre. Reflexiona sobre el pas del segle més esquinçat per les guerres i més destructiu de la història humana i mira endavant amb l'esperança d'un futur més pacífic.

La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400