Teatre

 • #PuertasAbiertasVeure imatge de #PuertasAbiertas (nova finestra)
  Diumenge, 6 de febrer, 19 h

  París està immersa en el caos. Diverses bombes han esclatat i han provocat desenes de morts. La ciutat està encerclada. Els carrers tallats. El transport públic no funciona. Enfront al col·lapse, veïns del centre de la ciutat conviden a les seves cases els qui han quedat atrapats. Julie també ofereix el seu apartament. Quan obre la porta es troba amb un jove que l'enfronta als seus prejudicis.

 • Para acabar con Eddy BellegueleVeure imatge de Para acabar con Eddy Belleguele (nova finestra)
  Diumenge, 13 de febrer, 19 h

  Edouard Louis i Eddy Bellegueule són la mateixa persona i no ho són. Para acabar con Eddy Bellegueule, és la historia d’una transformació, la del nen peculiar que ha de sobreviure en un entorn de violència, masclisme, pobresa i homofòbia, en el que té la mala sort de néixer. El nen sensible i inquiet que ha d’amagar el seu veritable jo per ser acceptat.

 • Una teràpia integralVeure imatge de Una teràpia integral (nova finestra)
  Divendres, 18 de febrer, 20 h

  Una teràpia integral és una comèdia que posa en qüestió la nostra necessitat de creure en alguna cosa. El retrat d’una societat que presumeix d’haver matat la religió però que té encara la necessitat obsessiva de tenir fe en alguna cosa. Fe en alguna cosa que ens ajudi a trobar sentit a les nostres caòtiques vides, encara que s’aferrin a allò que sembla del tot absurd.

 • Elektra.25Veure imatge de Elektra.25 (nova finestra)
  Diumenge, 13 de març, 19 h

  Elektra.25

  Atalaya

  Elektra.25, recupera el millor de la posada en escena d’un dels grans muntatges teatrals del teatre andalús de les darreres dècades. La primera versió, de fa 25 anys, va ser nominada Premi al millor espectacle andalús. En aquesta nova versió, Atalaya recupera l’essència inicial introduint canvis importants i aportacions que potencien encara més el seu valor.

 • La batalla de los ausentesVeure imatge de La batalla de los ausentes (nova finestra)
  Dissabte, 2 d'abril, 20 h

  La batalla de los ausentes

  Teatro inestable de ninguna parte

  La commemoració d'una batalla oblidada reuneix les minses restes d'una tropa. A penes es distingeixen ja d'aquells fantasmes que evoquen, els que van quedar sepultats juntament amb la por i la glòria, en les trinxeres. Es diria definitivament vençuts pel temps, derrotats per les hostilitats del destí, no obstant això, no han abandonat l'esperança de realitzar una última gesta gloriosa.

 • Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel IVeure imatge de Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I (nova finestra)
  Divendres, 8 d'abril, 20 h

  Una sàtira grotesca sobre la successió d’una reina, l’afany de poder i la mísera corrupció humana. Després d'una vida de triomfs que l'han portat a convertir-se en la sobirana més temuda i poderosa de la cristiandat, la reina Isabel I viu els seus últims dies sense saber qui la succeirà al tron i donarà continuïtat al seu gran projecte.

 • Mare de sucreVeure imatge de Mare de sucre (nova finestra)
  Divendres, 29 d'abril, 20 h

  Mare de sucre és la història d’una noia amb discapacitat intel·lectual que vol ser mare i ha de confrontar-se amb la incomprensió de la seva comunitat. L'obra reflexiona sobre el tracte que estem donant com a societat a les persones amb diversitat funcional. L’assimilació de la jurisdicció dels seus cossos, la sobreprotecció com a excusa per a l’arrabassament de la seva llibertat de decisió.

 • El sopar dels idiotesVeure imatge de El sopar dels idiotes (nova finestra)
  Dissabte, 30 d'abril, 20 h

  Un grup d'amics organitzen periòdicament un “sopar dels idiotes”, en què conviden persones aparentment estúpides per pura diversió. L'experiència s'estronca el dia que un dels amics pateix un atac de lumbàlgia i s'enfronta cara a cara amb les vivències i les reflexions personals del més idiota, per acabar-se adonant que ell també forma part d'aquesta raça.

La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400