Teatre | Ajuntament de L’Hospitalet

Teatre

 • ImmunitatVeure imatge de Immunitat (nova finestra)
  Dissabte, 14 de gener 2023, 20 h

  Sis persones son convidades a participar en un mostreig demogràfic. Aquestes persones han estat reunides en una sala, els han assignat una xifra i els han donat una capseta amb únicament dos polsadors: Un de verd i un de vermell. La intel·ligència artificial els preguntarà com volen actuar en cada un dels casos que els plantegi i aquestes persones hauran de votar si hi estan a favor o si hi estan en contra. Aparentment molt senzill. Però hi ha un problema. Totes les decisions s’hauran de prendre per unanimitat.

 • Delicades - T de TeatreVeure imatge de Delicades - T de Teatre (nova finestra)
  Diumenge, 29 de gener 2023, 19 h

  Delicades

  T de Teatre

  Amb motiu del trenta aniversari de les T de Teatre, la companyia torna a portar a escena una història d’històries, de vegades no tan fràgils ni delicades. Són fragments en aparença sense relació, però que configuren un univers on somriure i emocionar-se. Una de les obres més emblemàtiques i exitoses de la companyia, carregada d’històries, situacions i humor.

La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400