Teatre

 • Veure imatge de CERVANTES Y EL JUEGO DE LA OCA (nova finestra)
  Dissabte, 6 de febrer, 20:00 h

  Un conferenciant a la carta es guanya la vida donant conferències sobre qualsevol tema que se li proposi. Avui ha estat contractat per dictar una conferència sobre Miguel de Cervantes. En el seu discurs pretén aprofundir en les imatges mítiques de Cervantines.

 • Veure imatge de JO VAIG SOBREVIURE A LA EGB - Un espectacle de Jordi Merca (nova finestra)
  Dissabte, 13 de febrer, 20:00 h

  Yo sobreviví a la EGB, és un show que rememora la dècada dels 80 i, en especial, les situacions més rocambolesques que vivíem a l’escola.

 • Veure imatge de FORTUNATA Y BENITO - La Joven Compañía (nova finestra)
  Diumenge, 21 de febrer, 19:00 h

  Fortunata y Benito és un homenatge als personatges femenins de Galdos, una visita dels del segle XXI al Madrid Galdosa que potser no ens queda tant lluny un segle més tard.

 • Veure imatge de DE MARES I FILLES (nova finestra)
  Dissabte, 27 de febrer, 20:00 h

  Una mare i una filla es retroben a l’habitació d’un hospital després d’haver passat cinc anys sense parlar-se. Una conversa forçada en la que la filla descobrirà aspectes inversemblants de la seva mare i, sobretot, de la seva família.

 • Veure imatge de ELS GOSSOS (nova finestra)
  Divendres, 12 de març, 20:00 h

  "Bon text, bons intèrprets i una direcció funcional. La clau de l'èxit. Carai si val la pena!" Santi Fondevila (Diari Ara)
  “Valente té una habilitat especial per dur l’espectador per on vol. L’espectador de seguida es veu reflectit en els silencis d’aquests àpats incòmodes.”- Xavi Pardo (RAC1)

 • Veure imatge de EL REY LEAR - Atalaya-TNT (nova finestra)
  Dissabte, 27 de març, 19:30 h

  A partir de l’obra homònima de W. Shakespeare

  El Rey Lear  ha estat l’espectacle més guardonat als premis de teatre andalús amb un total de sis entre ells al millor espectacle, actriu o actor i direcció.
  Així mateix ha rebut 8 nominacions als premis Max 2019.

 • Veure imatge de LA CABRA O QUI ÉS SYLVIA (nova finestra)
  Diumenge, 11 d'abril, 19:00 h

  Martin acaba de guanyar el premi Pritzker, considerat el Nobel d'arquitectura, i a més té l'encàrrec culminant de la seva carrera, la creació d'una ciutat sencera al bell mig del desert. A més a més, gaudeix d'una vida envejable, al costat de la seva esposa Stevie, una dona intel·ligent, atractiva i espàtica, i el seu fill Billy, un jove sensible que mira els seus pares amb una admiració inqüestionable. Són una família nord-americana perfecta, d'esquerres, harmoniosa i triomfadora.

 • Veure imatge de LA HABITACIÓN DE MARIA (nova finestra)
  Divendres, 16 d'abril, 20:00 h

  Concha Velasco da una lección de actuación en La habitación de Maria

 • Veure imatge de La Calòrica - DE QUÈ PARLEM MENTRE NO PARLEM DE TOTA AQUESTA MERDA (nova finestra)
  Diumenge, 18 d'abril, 19:00 h

  Un espectacle de la companyia La Calòrica sobre l’emergència climàtica

  De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda és una auca ecologista, un fals documental, una cursa desesperada entre escales i replans, una comunitat enfrontada al terrible repte d’organitzar-se abans que l’aigua els arribi al coll.

 • Veure imatge de VAIG VENIR AQUÍ PER ESTAR BOIG (nova finestra)
  Divendres, 14 de maig, 20:00 h

  El protagonista d’aquesta història és una actor que ha trobat finalment un bon començament per a una peça teatral basada en el seu admirat poeta Robert Walser en la que està treballant.

La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400