Teatre | Ajuntament de L’Hospitalet

Teatre

 • Los Dioses y Dios (El Brujo)Veure imatge de Los Dioses y Dios (El Brujo) (nova finestra)
  Divendres, 10 de febrer, 20 h

  Los Dioses y Dios

  Rafael Álvarez "El Brujo"

  En aquest treball de luxe hi ha amor, humor i una essència: el teatre és vida i és divertit. En aquest joc que va dels deus a lo diví és on podrem gaudir de l’elegància del mestre Rafael Álvarez “El Brujo” i el seu domini de l’escenari. Que així sigui.

 • Ojos Verdes (Miguel de Molina in memoriam)Veure imatge de Ojos Verdes (Miguel de Molina in memoriam) (nova finestra)
  Dissabte, 18 de febrer, 20 h

  Ojos Verdes reivindica la cançó popular espanyola com una part de la nostra essència: és un tipus de música que injustament es relaciona amb el franquisme i que per tant tothom intenta esborrar de la memòria col·lectiva. No obstant això, la copla neix a la República i connecta directament amb les nostres arrels més pures, més populars i més autèntiques.

 • Que salga Aristófanes (Els Joglars)Veure imatge de Que salga Aristófanes (Els Joglars) (nova finestra)
  Dissabte, 25 de febrer, 20 h

  Un professor de clàssiques ha estat destituït del seu càrrec en una universitat i passa els dies en un centre de reeducació. Al seu cap es barreja la realitat i la ficció i això li comporta diferents conflictes amb la direcció del centre. Comença aquí un debat per reflexionar sobre els límits de la moral i la llibertat d’expressió.

 • Acte suspès
  Veure imatge de Orgull (nova finestra)
  Diumenge, 19 de març, 19 h

  Orgull

  La Perla29
  PER MOTIUS ALIENS A L’ORGANITZACIÓ, L'ESPECTACLE S'HA SUSPÈS. PODEN SOL·LICITAR EL RETORN DE LES ENTRADES PEL MATEIX SISTEMA QUE LES VAN ADQUIRIR. LES ENTRADES ADQUIRIDES A TRAVÉS DE CODETICKETS ES RETORNARAN AUTOMÀTICAMENT.
 • MIVION (Ràdio Sarajevo) - La Conquesta del Pol SudVeure imatge de MIVION (Ràdio Sarajevo) - La Conquesta del Pol Sud (nova finestra)
  Divendres, 24 de març, 20 h

  MIVION (Ràdio Sarajevo)

  La Conquesta del Pol Sud

  MIVION és un acrònim en llengua serbocroata, format per l’abreviació de les paraules “nosaltres”, “vosaltres” i “ells/elles”. Era el títol del programa que dirigia l’Slobodan Minic, reconegut periodista, director de la secció de cultura de Ràdio Sarajevo, en què va entrevistar personalitats de l’ex república de Iugoslàvia. El seu és un testimoni sobre el progressiu avanç de la intolerància, el nacionalisme i l’autoritarisme, però també sobre la força de la cultura i el diàleg.

 • Forever - Kulunka TeatreVeure imatge de Forever - Kulunka Teatre (nova finestra)
  Divendres, 14 d'abril, 20 h

  Forever

  Kulunka Teatre

  El 2019, es van obrir més de 5000 expedients a Espanya per casos de violència filio parental, que és com es denomina el conjunt de conductes reiterades de violència física o psicològica dirigida dels fills/es als progenitors, o aquells adults que ocupen el seu lloc. Es tracta d'un problema tabú a què les famílies s'enfronten sovint amb vergonya, sense eines i en solitud. Partint d'aquesta realitat, Kulunka teatre ens proposa aquest espectacle de teatre gestual i de màscares.

 • Quan temps em queda?Veure imatge de Quan temps em queda? (nova finestra)
  Divendres, 28 d'abril, 20 h

  Què faries si et quedés un mes de vida? En Pere té una llista enorme de coses boges que vol fer abans del final: deixar la feina, fer la volta al món, ser descaradament sincer amb tothom, passejar-se despullat pel Passeig de Gràcia, pujar de genolls a Montserrat, fer un trio… I la més important: assegurar-se que la seva dona serà feliç quan ell falti.

 • The Opera LocosVeure imatge de The Opera Locos (nova finestra)
  Dissabte, 13 de maig, 20 h

  Una peculiar troupe d’òpera, formada per cinc excèntrics cantants es disposa a realitzar un recital amb un repertori dels més grans compositors del gènere. Al llarg de la representació s’aniran desvetllant les passions ocultes i els anhels de cadascun d’ells i que els portaran a situacions disparatades i impredictibles. Premi Max 2019 al millor espectacle musical.

La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400