Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre

 • Veure imatge de L’Electe (nova finestra)
  Dissabte, 21 de gener, 20 h
  Una comèdia dramàtica sobre els efectes de la política i les teràpies psiquiàtriques. Un jove polític acaba de ser escollit president. En poques hores ha de pronunciar el seu discurs d’investidura però, cada vegada que l’assaja, un terrible tic deforma la seva cara de forma tan ridícula com hilarant.
 • Veure imatge de Panorama Desde El Puente - Teatre Romea I Lg Théâtre (nova finestra)
  Diumenge, 29 de gener, 19:00 h
  L’any 1955, deu anys després del desenllaç de la Segona Guerra Mundial, la immigració il•legal és una realitat generalitzada als Estats Units.
 • Veure imatge de El Rey - Teatro del Barrio (nova finestra)
  Dissabte, 4 de febrer, 20:00 h
  Teatro del Barrio torna a picar fort després del seu Ruz-Bárcenas. Ara és el torn de la monarquia espanyola en la figura del rei Joan Carles I..  
 • Veure imatge de El Test (nova finestra)
  Divendres, 17 de febrer, 20:30 h
  Què escolliries? 100 mil euros ara mateix o 1 milió d’aquí deu anys ?

  Així de simple, així de difícil. Aquest és el dilema al que s’enfronten l’Héctor i la Paula —un matrimoni amb problemes econòmics— quan el Toni, un bon amic de la parella, els planteja el test de personalitat que ha elaborat la Berta, la seva actual companya, una psicòloga molt exitosa i mediàtica.
 • Veure imatge de Invasió Subtil i altres contes (nova finestra)
  Dissabte, 11 de març, 20:00 h
  Els contes de Pere Calders són un llegat literari extraordinari i va ser, precisament, l’adaptació que va fer la companyia teatral Dagoll Dagom per a l’espectacle Antaviana (1978) que els va popularitzar i convertir en un referent de la literatura catalana contemporània..  
 • Veure imatge de El Bon Pare (nova finestra)
  Diumenge, 19 de març, 19:00 h
  El bon pare és una comèdia que va agafant colors tràgics fins arribar a un final catàrtic..  
 • Veure imatge de Conillet (nova finestra)
  Diumenge, 23 d'abril, 19:00 h
  Conillet és la selfie d’una dona al límit que ha de fer malabars a diari per combinar totes les seves facetes i mantenir un mínim equilibri entre les seves obligacions i els seus desitjos. Però, a quin preu? Quina d’aquestes cares –mare, amant, treballadora, ser humà, ser social, ser viu...– pesa més que les altres?..  
 • MAL MARTINEZ - En desconcertVeure imatge de MAL MARTINEZ - En desconcert (nova finestra)
  Divendres, 28 d'abril, 20:30 h
  He fet de presentador, d’actor, de músic, de clown, de cantant, de director, d’extra, de paleta... Les he vist de tots colors... i de totes les mides..  
 • Lehman TrilogyVeure imatge de Lehman Trilogy (nova finestra)
  Dissabte, 6 de maig, 20:00 h
  Sis actors, els quals, des del meu punt de vista, semblen conjurats a assolir una excel•lència interpretativa, del tot excepcional".Joan-Antón Benach, La Vanguardia
  “Lehman Trilogy debería ser materia de estudio en las escuelas de negocios”.Sergi Doria, ABC
  Són set meravelles. Una meravella de text enganxadís. Una meravella d'intèrprets. Una meravella de posada en escena. Una meravella de direcció afinadíssima".Andreu Sotorra, Recomana. cat.  
La taquilla del teatre obrirà desde 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
 • Ticketea. Compra d’entrades
 • TRESC. Compra d’entrades
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400