Teatre

 • Veure imatge de Bruno Oro (nova finestra)
  Diumenge, 2 d'octubre, 19 h

  Bruno Oro

  ¿Sí o No?

  ¿Sí o No? És un monòleg còmic que parla sobre l’art de perdre’s en un món on tot són presses i on només es busca l’eficàcia. Un monòleg en el que el mateix Bruno s’anirà perdent al llarg de 90 minuts mentre ens intenta explicar una anècdota real que li va passar durant el seu primer viatge a NY, i que il·lustra perfectament la seva nostàlgia per aquells temps en els quals ens permetíem improvisar.

 • NADIA (substitueix a MIVION - Ràdio Sarajevo)Veure imatge de NADIA (substitueix a MIVION - Ràdio Sarajevo) (nova finestra)
  Dissabte, 15 d'octubre, 20 h

  MALAURADAMENT, L'ESPECTACLE MIVION (RÀDIO SARAJEVO) S'HA SUSPÈS A CAUSA D'UNA MALALTIA DEL PROTAGONISTA. AL SEU LLOC PROGRAMEM L'ESPECTACLE DE LA MATEIXA COMPANYIA "NADIA".

  “Nadia” és la primera peça de la trilogia “Dona, Història, Identitat”, seguida per Claudia (2016) i “Raphäelle” (2018). "Nadia" és un documental escènic sobre la experiència vital de Nadia Ghulam. Nadia, és la història real i en primera persona d’una jove afganesa a la recerca de la llibertat.

 • Jorge Blass - EfímeroVeure imatge de Jorge Blass - Efímero (nova finestra)
  Diumenge, 23 d'octubre, 19 h

  Jorge Blass

  Efímero

  La màgia és un art efímer. Altres arts es materialitzen en quadres, escultures... però la màgia es crea a la ment de cada espectador, és un art basat en l’experiència que vivim generant una il·lusió que perdura en el temps. Jorge Blass, és tot un referent en la màgia mundial, creador d’innovadores il·lusions que sorprenen al públic del segle XXI.

 • Veure imatge de Una noche sin luna (nova finestra)
  Divendres, 28 d'octubre, 20 h

  Una noche sin luna

  Juan Diego Botto

  Premi Max 2022 al millor actor i millor espectacle de teatre “Una noche sin luna” és una peça commovedora i sorprenent que ens parla de Lorca des d’una sensibilitat del segle XXI, com si el mateix Federico fos avui aquí entre nosaltres.

 • El Avaro, de Molière - AtalayaVeure imatge de El Avaro, de Molière - Atalaya (nova finestra)
  Dissabte, 5 de novembre, 20 h

  Aquest 2022 es compleixen 400 anys del naixement de Molière. Per celebra-ho Atalaya s’endinsa per primera vegada en l’univers del dramaturg francès i ho fa amb L’Avar en clau musical, seguint amb l’estela de dos dels seus darrers èxits anteriors - L’òpera de tres rals i Marat/Sade - també en aquest registre musical. Les adaptacions de clàssics i la seva modernització són “signes d’identitat” d’aquesta companyia que el 2023 complirà 40 anys.

 • Veure imatge de Búho (nova finestra)
  Diumenge, 13 de novembre, 19 h

  Búho

  Titzina Teatre

  Pablo, un antropòleg forense especialitzat en jaciments paleolítics pateix un ictus que li provoca una amnèsia severa. Assistim a una recerca interior per la seva memòria per tal de recuperar els records, en definitiva, al seva identitat. Titzina s’ha consolidat com una companyia de teatre de creació amb un estil propi, que alguns defineixen com “segell Titzina”.

 • Veure imatge de L'Oreneta (nova finestra)
  Divendres, 18 de novembre, 20 h

  La senyora Amèlia, una professora de cant, rep a casa seva un home jove que vol millorar la seva tècnica vocal per cantar al memorial de la seva mare morta recentment. Ben aviat descobrim que la cançó triada, “L'Oreneta”, té un significat especial per als dos personatges, que aniran desgranant detalls del seu passat, marcat per un atemptat terrorista de signe islamista que va patir la ciutat l'any anterior.

 • Sólo llamé para decirte que te amoVeure imatge de Sólo llamé para decirte que te amo (nova finestra)
  Dissabte, 26 de novembre, 20 h

  La Patricia viu amb els seus fills bessons, la seva mare, la seva germana i la parella d'un dels seus fills. Ella porta la casa endavant, té en solitud aquest pes sobre les seves espatlles. Avui rebrà una trucada que canviarà la seva vida per sempre. Una comèdia dramàtica de l’Argentí Nelson Valente sobre la incomunicació familiar.

 • Veure imatge de El Fingidor (nova finestra)
  Diumenge, 27 de novembre, 19 h

  El Fingidor

  Cia. Oblideu-vos de nosaltres amb Pep Tosar

  Un espectacle de Pep Tosar a partir de la vida i l’obra de Fernando Pessoa. El mateix Pessoa i els seus heterònims són el tema principal d'un muntatge multidisciplinari que vol recrear l'univers de l'escriptor portuguès fent servir el text, però també els llenguatges del circ, la música i l'audiovisual.

 • Veure imatge de El mar: visió d'uns nens que no l'han vist mai (nova finestra)
  Divendres, 2 de desembre, 20 h

  Aquesta és la història d’una promesa que no es va poder complir, la que va fer un mestre als seus alumnes. El mestre era Antoni Benaiges. Els alumnes eren els nens i nenes de l’escola rural de Bañuelos de Bureba, un poble de la província de Burgos. La promesa la va fer un dia d’hivern de l’any 1936. Els va prometre el mar.

La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400