Temporades anteriors | Ajuntament de L’Hospitalet

Temporades anteriors

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
imatge noticia
Diumenge, 29 de gener, 19 h

Delicades

T de Teatre

Amb motiu del trenta aniversari de les T de Teatre, la companyia torna a portar a escena una història d’històries, de vegades no tan fràgils ni delicades. Són fragments en aparença sense relació, però que configuren un univers on somriure i emocionar-se. Una de les obres més emblemàtiques i exitoses de la companyia, carregada d’històries, situacions i humor.

imatge noticia
Divendres, 27 de gener, 20 h

El Projecte de Cultura en Xarxa Barnasants Cançó d’autor presenta aquest concert, amb la voluntat de fer un reconeixement a tots els músics que van participar i col·laborar de manera decidida, en les diferents formacions orquestrals, durant els anys grisos i incerts i alhora esperançats, de l’anomenada transició democràtica (1974-1982).

imatge noticia
Dissabte, 14 de gener, 20 h

Sis persones son convidades a participar en un mostreig demogràfic. Aquestes persones han estat reunides en una sala, els han assignat una xifra i els han donat una capseta amb únicament dos polsadors: Un de verd i un de vermell. La intel·ligència artificial els preguntarà com volen actuar en cada un dels casos que els plantegi i aquestes persones hauran de votar si hi estan a favor o si hi estan en contra. Aparentment molt senzill. Però hi ha un problema. Totes les decisions s’hauran de prendre per unanimitat.

imatge noticia
Divendres, 16 de desembre, 20 h

Trencadís - Concert extraordinari de Nadal

Orquestra de Músiques d'Arrel de Catalunya

Trencadís, és un concert compost i dirigit per Dani López, per a més de trenta músics i la cantant solista Anna Ferrer, format per dotze poemes musicats de poetes i poetesses d’arreu dels Països Catalans com Josep Pedrals, Clara Fiol, Anna Gual, Rosa Vilanova, Enric Casasses, Sònia Moya, Mireia Calafell i Juana Dolores Romero.

imatge noticia
Del dilluns 12 al dimarts 13 de desembre, 10 h

El Trencanous

Centre de Dansa de Catalunya

Màgia i fantasia són els principals ingredients d’aquest ballet amb música de Txaikovski basat en un conte d’Alexandre Dumas que revisa i dulcifica la història d’E.T.A Hoffmann El trencanous i el rei dels ratolins. Ballet en dos actes.

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400