Temporades anteriors

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
imatge noticia
Dissabte, 24 d'octubre, 20h

Around the world és el nou espectacle de la Cia. de dansa urbana Brodas Bros. Es tracta d’una aposta arriscada on els Brodas Bros ens mostren el seu recorregut internacional a través de la tecnologia. En la seva trajectòria els Brodas Bros han tingut l’oportunitat de portar el seu hip hop mediterrani per tot el món.

imatge noticia
Diumenge, 18 d'octubre, 19:00 h

La crítica ha dit...
“Espectaculazo. Un show que es como una inyección de alegria eléctrica en vena. ¡Menudo trio!. (Marcos Ordoñez, El Pais).
“Si el concepte espectacle es pot definir amb un espectacle, l’espectacle en qüestió és Be God Is. Que tothom prengui nota d’aquest nom.” (Maria Junyent, Time Out)

imatge noticia
Dissabte, 17 d'octubre, 20:00 h

La vida d’una família durant els quatre mesos políticament més impactants de la nostra història recent.

imatge noticia
Dissabte, 10 d'octubre, 20h

En Francesc Ramon Pujols-Pinyol, mestre galeter i artífex de la marca global de les Galetes Pujols-Pinyol, està d'enhorabona. La Meritxell, la seva única filla, està a punt de casar-se amb el Bernat, un noi com cal i que és la nineta dels ulls d'en Francesc Ramon. El gendre ideal.

imatge noticia
Dissabte, 3 d'octubre, 20h

Els Brugarol són una família de l’alta burgesia catalana. La filla, l’Anna, activista social i feminista, decideix canviar-se el primer cognom pel de la mare: "No abatrem el patriarcat fins que no ens diguem com la mare que ens ha parit..." Ramon Madaula escriu i protagonitza una comèdia sobre els llinatges familiars

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400