Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre Joventut

Estic a:
 1. Inici
 2. Teatre Joventut
 3. Temporades anteriors

Temporades anteriors

 • Associació cultural Film&Art - Apartamento 63Veure imatge de Associació cultural Film&Art - Apartamento 63 (nova finestra)
  Divendres, 6 de juny, 21:00 h
  Apartament 63, una obra postmoderna, amb estètica pop, que intenta reflectir les pel•lícules de cinema negre i que giren al voltant de fets delictius i criminals amb un fort contingut expressiu i una característica estilització visual. Les fronteres entre bons i dolents es difuminen i l'heroi acostuma a ser un antiheroi tenallat per un passat fosc.
 • Gornal teatre - Esos locos bajitosVeure imatge de Gornal teatre - Esos locos bajitos (nova finestra)
  Divendres, 6 de juny, 20:30 h
 • Grup de teatre Champagne - ¡¡¡Doctora QueLoCura!!!Veure imatge de Grup de teatre Champagne - ¡¡¡Doctora QueLoCura!!! (nova finestra)
  Dissabte, 7 de juny, 20:00 h
  Una psiquiatra especialista en transtorns de la personalitat, passa consulta amb l’ajuda d’una recepcionista molt especial.
 • Grup de teatre Los Buscavidas - Padre a los 70Veure imatge de Grup de teatre Los Buscavidas - Padre a los 70 (nova finestra)
  Dissabte, 7 de juny, 20:30 h
  “Padre a los 70” és una obra actual i quotidiana , com la vida mateixa, on uns pares de 70 s’han de fer càrrec una altra vegada dels seus fills i alhora dels seus néts, que viuen tots junts a la casa dels pares per haver perdut la feina.
 • Strómboli teatre Tria la teva aventura: “Compromesos”Veure imatge de Strómboli teatre Tria la teva aventura: “Compromesos” (nova finestra)
  Diumenge, 8 de juny, 18:30 h
  Tria la teva aventura és el títol d’una col•lecció de llibres- joc on el lector pren decisions sobre el desenvolupament de  la història i el destí dels personatges.
 • Ela- teatre - El soldat fanfarróVeure imatge de Ela- teatre - El soldat fanfarró (nova finestra)
  Diumenge, 8 de juny, 18:00 h
  La trapelleria d’un esclau aconsegueix que el seu amo recuperi l’estimada i sobretot, que ell mateix aconsegueixi la llibertat. Una obra de fa dos mil anys ens ensenya les estratègies dels pobres davant dels poderosos.
 • Grup de teatre Sant Isidre - TeatreVeure imatge de Grup de teatre Sant Isidre - Teatre (nova finestra)
  Dilluns, 9 de juny, 19:00 h
  Una família espera impacientment la promesa del seu nebot Albert. De cop i volta, arriba un taxista que els comunica que una noia (la suposada promesa de l’Albert ) ha desaparegut del cotxe mentre  la portaven cap allà . . . i comença la recerca.
 • La Asunción - Universitarias confundidasVeure imatge de La Asunción - Universitarias confundidas (nova finestra)
  Divendres, 13 de juny, 20:30 h
  Tres dones que han acabat les seves respectives carreres universitàries, obren una acadèmia per a adults en un pis de Madrid.
 • Laboratori teatral Patates amb Suc - Campanades de junyVeure imatge de Laboratori teatral Patates amb Suc - Campanades de juny (nova finestra)
  Divendres, 13 de juny, 21:00 h
  Per tal d'emetre la millor gala de cap d'any de la història, es grava tota la festa del raïm i de les campanades a mitjans de juny. Famosos capritxosos, una directora de cine molt pedant o productors molt garrepes seran alguns dels sonats impediments que tindran els presentadors de la gala per poder cridar "¡Feliç 2015!"
 • J23 teatre - 2 vidas, 4 ruedasVeure imatge de J23 teatre - 2 vidas, 4 ruedas (nova finestra)
  Dissabte, 14 de juny, 19:00 h
  Pedro seria un home absolutament vulgar, amb una professió més aviat discreta i una vida molt més que anodina...  Ho seria, efectivament, si no fos perquè està casat amb dues dones alhora sense que cap d'elles ho sàpiga.
 • Associació Cultural Bellgrup - Mi mujer es el fontaneroVeure imatge de Associació Cultural Bellgrup - Mi mujer es el fontanero (nova finestra)
  Dissabte, 14 de juny, 20:00 h
  “Mi mujer es el fontanero”, és la història de Manuel, que va perdre la seva dona fa un any i mig en un accident i que tot i que pretén refer la seva vida , no aconsegueix superar el trauma.
 • PlaTea, grup de teatre Jove - Les cavalleres de la taula quadradaVeure imatge de PlaTea, grup de teatre Jove - Les cavalleres de la taula quadrada (nova finestra)
  Dissabte, 14 de juny, 20:00 h
  “Les cavalleres de la taula quadrada” és un espectacle inspirat en la pel•lícula “Los caballeros de la mesa cuadrada” de Monthy Phyton.
 • Somnis, Associació catalana de teatre de l’Hospitalet - DanceVeure imatge de Somnis, Associació catalana de teatre de l’Hospitalet - Dance (nova finestra)
  Diumenge, 15 de juny, 11:00 h
  Recorregut interpretat de la vida del Rei del Pop, repassant la seva trajectòria i vivències a través de la dansa i el teatre.
 • Cia. Teatre Obert - Misterioso asesinato en la ciudadVeure imatge de Cia. Teatre Obert - Misterioso asesinato en la ciudad (nova finestra)
  Diumenge, 15 de juny, 18:30 h
  Carol i Larry inicien una amistat amb els seus veïns, una adorable parella que sembla portar-se de meravella.
 • Fugireli Teatre - La pela és la pelaVeure imatge de Fugireli Teatre - La pela és la pela (nova finestra)
  Diumenge, 15 de juny, 19:00 h
  Massa cru per ser veritat, massa garrepa per ser veritat, massa dur per sobreviure.
 • Grup de teatre V de B - Asesinato en el Princess of LogroñoVeure imatge de Grup de teatre V de B - Asesinato en el Princess of Logroño (nova finestra)
  Diumenge, 15 de juny, 17:00 h
  Un dels passatgers del “Princess of Logroño”, creuer de luxe per l’oceà Pacífic, ha aparegut ofegat a la piscina...
 • FAEMINO Y CANSADO - ¡Como en casa ni hablar!Veure imatge de FAEMINO Y CANSADO - ¡Como en casa ni hablar! (nova finestra)
  del 3 al 5 d'octubre, 19 h
  Poques vegades el nom d’un espectacle compleix tan perfectament amb la premissa de manifestar els sentiments d’uns creadors: Com a casa ni parlar-ne!
 • T DE TEATRE - Dones com joVeure imatge de T DE TEATRE - Dones com jo (nova finestra)
  Dissabte, 11 d'octubre, 20:00 h
  El tòpic que proclama aquesta societat, basada en el consum i en la imatge, diu que les dones als 50 anys comencen a fer-se invisibles.
 • CERTAMEN INTERNACIONAL DE DANSA CIUTAT DE BARCELONAVeure imatge de CERTAMEN INTERNACIONAL DE DANSA CIUTAT DE BARCELONA (nova finestra)
  Diumenge, 19 d'octubre, 19:00 h

  Bcn city Ballet project - La Gira de Dansa

  Certamen Internacional de Dansa Ciutat de Barcelona
  El Certamen Internacional de Dansa Ciutat de Barcelona es va crear l’any 2009 amb la finalitat d’ajudar joves ballarins i ballarines a projectar-se professionalment, amb beques i residències a les millors escoles i companyies del món.
 • Veure imatge de Tom Sawyer, detectiu (nova finestra)
  Dissabte, 25 d'octubre, 18:00 h

  Tom Sawyer, detectiu

  Lazzigags Produccions
  Espectacle musical basat en la novel·la de Mark Twain Les aventures de Tom Sawyer i Huckleberry Finn. Twain va crear molts personatges, però ens va regalar dos dels protagonistes més cèlebres de la literatura universal.
 • Veure imatge de Iaia !!! (nova finestra)
  Diumenge, 26 d'octubre, 19:00 h
  Per si sola ja tindria ganxo, la història d’una iaia pere punyetes que boicoteja la vida sentimental del seu nét, però si a més aquesta àvia és la Montserrat Carulla, l’espectacle esdevé indispensable.
 • Veure imatge de The New Catalan Ensemble & Andrea Motis & Joan Chamorro  (nova finestra)
  Dimecres, 29 d'octubre, 21:00 h

  The New Catalan Ensemble & Andrea Motis & Joan Chamorro 

  Coses que es diuen però que no es fan
  En la seva presentació, el NewCat s’alia amb la cantant i multi instrumentista Andrea Motis així com amb el saxofonista i impulsor de la Sant Andreu Jazz Band, Joan Chamorro, amb la voluntat de traçar un repertori que pivota, d’una banda, sobre el fet de musicar textos de poetes catalans de gran rellevància sense renunciar a adaptar alguns estàndards molt coneguts que, a causa de la seva instrumentació singular, prenen una nova vida.
 • JORGE DREXLER - Bailar en la cuevaVeure imatge de JORGE DREXLER - Bailar en la cueva (nova finestra)
  Dijous, 6 de novembre, 21:00 h

  Jorge Drexler en concert 

  Bailar en la cueva
  El cantautor uruguaià enceta nova etapa amb Bailar en la cueva, després de l’última gira d’Amar la trama i d’explorar els límits de la cançó d’autor amb una aplicació per a mòbils anomenada n.
 • Dissabte, 8 de novembre, 20:00 h

  Depedro 

  La increible historia de un hombre bueno
  Depedro és el projecte musical d’un dels músics més prolífics de la música madrilenya dels darrers anys, Jairo Zabala. El seu nom ja ha adquirit fama internacional, i les seves cançons deambulen per espais musicals molt diversos, tot barrejant referències casuals amb intuïcions personals sorgides d’una àmplia experiència musical.
 • Grup de teatre La Unión (Unió Extremenya de l’H) - Coba FinaVeure imatge de Grup de teatre La Unión (Unió Extremenya de l’H) - Coba Fina (nova finestra)
  Dissabte, 8 de novembre, 20:00 h
  El notari de Tomillares, Don Nicasio Ledesma i el seu fill Juanito (animal com ell sol), és traslladen fins a Romerales per demanar la mà de Consuelito.
 • Veure imatge de Benjamín Prado & Luis García Montero & Leiva & Carlos Tarque: Poetry & rock (nova finestra)
  Dijous, 13 de novembre, 21:00 h
  El Festival Acròbates va néixer amb voluntat de poder reunir en un mateix escenari diferents propostes poètiques i musicals que, guiades per un fil conductor, adquireixin format d’espectacle especial i únic.
 • CHONI CIA. FLAMENCA - La Gloria de mi mareVeure imatge de CHONI CIA. FLAMENCA - La Gloria de mi mare (nova finestra)
  Dissabte, 15 de novembre, 20:00 h
  A La Gloria de mi mare, el flamenc i el teatre conformen un híbrid considerat per molts com un autèntic cabaret flamenc.
 • Diumenge, 16 de novembre, 19:00 h
  Tu digues que l’estimes és la història d’una parella que és a punt de casar-se... I d’una parella que és a punt de separar-se... I d’un amant jove i atractiu... I d’una infidelitat per descobrir...
 • BIRÉLI LAGRÈNE GIPSY TRIO Veure imatge de BIRÉLI LAGRÈNE GIPSY TRIO (nova finestra)
  Dissabte, 22 de novembre, 20:00 h
  El gran guitarrista Biréli Lagrène és el cap de cartell de la cinquena edició del Festival Django L’H, de L’Hospitalet. 
 • TEATRE ROMEA - La partidaVeure imatge de TEATRE ROMEA - La partida (nova finestra)
  Diumenge, 23 de novembre, 19:00 h

  Teatre Romea presenta La partida

  Un joc d’homes: pares, fills i testosterona
  Una partida de pòquer serveix d’excusa perquè un dels grans noms de la dramatúrgia britànica posi en escena un joc de cartes i testosterona, una comèdia d’homes que parla de pares i fills.
 • ELS AMICS DE LES ARTS - Només d’entrar hi ha sempre el dinosaureVeure imatge de ELS AMICS DE LES ARTS - Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure (nova finestra)
  Divendres, 28 de novembre, 21:00 h

  Els Amics de les Arts

  Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure
  Havent esdevingut una de les realitats més fermes en l’escena del nou pop fet a Catalunya, Els Amics de les Arts tornen amb força al 2014: nou treball sota el braç i una esperadíssima gira de presentació que els retornarà als escenaris amb l’ambient de les grans ocasions.
 • JOSÉ SACRISTÁN - Caminando con Antonio Machado - “de los días azules a El sol de la infancia”Veure imatge de JOSÉ SACRISTÁN - Caminando con Antonio Machado - “de los días azules a El sol de la infancia” (nova finestra)
  Dissabte, 29 de novembre, 20:00 h
  Poc després de la mort d'Antonio Machado, el seu germà José va trobar a una de les butxaques de l'abric del mestre un paper en el qual es podia llegir: “estos días azules y este sol de la infancia”. Va ser l'última cosa que Machado va escriure.
 • MARLENA SMALLS & - The Hallelujah Gospel Chorale - Marlena Happy & BluesyVeure imatge de MARLENA SMALLS & - The Hallelujah Gospel Chorale - Marlena Happy & Bluesy (nova finestra)
  Divendres, 12 de desembre, 21:00 h
  Marlena Smalls és una de les cantants nordamericanes de gospel més versàtil, dinàmica i inspirada. A més de cantant de música gullah i gospel, Marlena també ha interpretat música contemporània, jazz i blues. En aquest concert comptarà amb la participació del Cor New Gospel.
 • Centre de dansa de Catalunya - EL TRENCANOUSVeure imatge de Centre de dansa de Catalunya - EL TRENCANOUS (nova finestra)
  del 13 al 14 de desembre, 18:00 h
  Any rere any el Centre de Dansa de Catalunya ens actualitza aquest ballet clàssic  per a petits i grans convertit en tradició nadalenca arreu del món, i ara també en una cita anual al Teatre Joventut.
 • Concert extraordinari de NadalVeure imatge de Concert extraordinari de Nadal (nova finestra)
  Divendres, 19 de desembre, 21:00 h
  El teatre Joventut tanca la temporada 2014 amb el tradicional concert de Nadal protagonitzat en aquesta ocasió per les Corals de la ciutat que interpretaran peces de Haendel, Cererols i Nadales tradicionals
 • Veure imatge de La plaza del Diamante (nova finestra)
  Dissabte, 24 de gener, dissabte, a les 20 h

  La plaza del Diamante

  De Mercè Rodoreda
  La plaça del Diamant, de Mercè Rodoreda, explica la història de Natàlia, la Colometa, una noia que se sent perduda al món durant els anys de la postguerra. Òrfena de mare, veurà patir i morir els éssers estimats, passarà gana i misèria i sovint se sentirà incapaç de treure els fills endavant. Lolita Flores interpreta la Colometa en aquesta versió traduïda al castellà.
 • Divendres, 30 de gener, divendres, a les 21 h
  Adrià Puntí és un músic heterodox, inter(in)disciplinari i completíssim (antiga ànima d’Umpah-Pah). El cantant, que ha estat deu anys sense treure un disc, indiscutiblement és un dels compositors i lletristes més brillants i originals de la seva generació.
 • Veure imatge de New Order, a càrrec de la companyia Sala Flyhard (nova finestra)
  Dissabte, 31 de gener, dissabte, a les 20 h
  Tot arrenca amb un segrest de pega amb un to de comèdia d’antiherois. New Order són tres persones, dos homes i una dona, de classe mitjana, que durant la crisi actual han vist com tot el que tenien se’ls ha escolat de les mans. Que senten que els hi han pres, a la força: la feina, els diners, la dignitat, el futur.
 • Veure imatge de La pols, a càrrec de la companyia Sala Flyhard (nova finestra)
  Diumenge, 1 de febrer, diumenge, a les 19 h
  El pare ha mort. Això és el que ha sentit el Jacob quan ha despenjat el telèfon. Dos minuts més tard ha oblidat del tot aquesta notícia. Se n’ha oblidat tan completament que ni tant sols ho ha comunicat a la seva germana Ruth, amb qui conviu en un pis modest situat al nucli d’una sorollosa ciutat.
 • Diumenge, 8 de febrer, diumenge, a les 18 h
  No us heu perdut mai en el laberint d’un museu? Aaart! ens submergeix en un museu en el qual les obres d’art inspiren per fer circ. Arriba un moment que perds la noció de l’espai i del temps i entres en una mena de mareig. I és en aquest moment, indefens, quan la pintura t’atrapa i t’hipnotitza.
 • Veure imatge de Petits prínceps, amb la Cia MiniMuMusic (nova finestra)
  Dimarts, 10 de febrer, a les 10h i a les 12h
  Petits prínceps és un espectacle musical dedicat a tots els infants del món: Als que existeixen físicament i a als que viuen dins de l’ànima de la persona adulta. Un espectacle poètic, jovial i sensible que diverteix petits i grans.
 • Veure imatge de Joan Dausà (nova finestra)
  Dissabte, 14 de febrer, dissabte, a les 20 h

  Joan Dausà

  On seràs demà?
  Tot va començar com un joc entre amics, i el primer disc Jo mai mai i la gira van esdevenir una de les sorpreses dels últims anys: més de vuitanta concerts que van culminar en un Palau de la Música ple de gom a gom 
 • Veure imatge de Distancia siete minutos, de la companyia Titzina Teatre (nova finestra)
  Diumenge, 15 de febrer, diumenge, a les 19 h
  Distancia siete minutos parla de persones que cerquen resoldre conflictes amb altres persones. A primera vista es diria que aquesta gent forma part d’un nucli estable. Però només cal deixar passar el temps i observar, i les fissures d’aquest nucli començaran a aparèixer.
 • Veure imatge de Ismael Serrano (nova finestra)
  Divendres, 20 de febrer, divendres, a les 21 h

  Ismael Serrano

  La llamada, el nové àlbum d'estudi
  La llamada, és el novè àlbum d’estudi d'Ismael Serrano. El nom fa referència a les tradicionals “llamadas” del carnaval uruguaià, on els convocants, a cop de timbal, surten al carrer i criden a tothom a sumar-se a la festa a través del ritme i la dansa.
 • Veure imatge de XXXII Memorial Antonio Mairena (nova finestra)
  Dissabte, 21 de febrer, dissabte, a les 21 h

  XXXII Memorial Antonio Mairena

  Festival de Flamenco Ciudad de L’Hospitalet
  El Memorial Antonio Mairena, Festival de Flamenco Ciudad de L’Hospitalet s’ha consolidat com un important festival de flamenc a Catalunya que intenta apropar la música popular i tradicional a tota la ciutadania.
 • Dissabte, 28 de febrer, dissabte, a les 20 h

  El grito en el cielo, de La Zaranda

  Uns personatges que viuen una passió
  L’expressionisme visual de La Zaranda té una relació molt directa amb la memòria dels materials, restes d’antics naufragis. Ara s’acosten a uns cossos desnonats pels historials mèdics i l’herència genètica per reivindicar la capacitat del somni com a clau de llibertat.
 • Divendres, 13 de març, divendres, a les 21 h

  Perla Batalla

  Cançons de Batalla contra l’imperi
  A Camallera, Alt Empordà, l’estiu de 2014, el promotor cultural Pere Camps i el poeta Albert Manzano es van reunir per concretar un projecte musical especial que s’estrenaria en la vintena edició del Barnasants 2015. I la veu cantant la portaria: Perla Batalla
 • Veure imatge de The Gagfather, amb Yllana (nova finestra)
  Dissabte, 14 de març, dissabte, a les 20 h

  The Gagfather, amb Yllana

  Homenatge al cinema negre
  Quatre gàngsters terroritzen la ciutat. Un policia, fart de la corrupció del sistema i de les trapelleries d’aquests quatre malfactors, recluta un selecte grup d’estrafolaris polis per aturar-los.
 • Veure imatge de A Foc i FerroSantiago Rusiñol i Manuel de Falla, una inspiració compartida (nova finestra)
  Divendres, 20 de març, a les 10h
  Espectacle adreçat a: Cicle mitjà i superior de primària (3r, 4t, 5è, 6è) i professorat.

  A Foc i Ferro és un espectacle de Teatre, Música  i Art Digital on els personatges de El Amor Brujo s’endinsen en la vida quotidiana del Cau Ferrat, un lloc ple d’art, bressol del Modernisme, un espai ple d’inspiració transformat en un lloc màgic i divertit on ressona la música de El Amor Brujo.
 • Dissabte, 21 de març, dissabte, a les 18 h

  Plàudite Teatre

  A foc i ferro
  A foc i ferro és un espectacle de teatre, música i art digital en què els personatges d’El amor brujo s’endinsen en la vida quotidiana del Cau Ferrat, un lloc ple d’art, bressol del Modernisme, un espai ple d’inspiració transformat en un lloc màgic i divertit on ressona la música d’El amor brujo.
 • Veure imatge de Nit Sabinera (nova finestra)
  Diumenge, 22 de març, diumenge, a les 19 h
  Pancho Varona i Antonio García de Diego arriben al Teatre Joventut, en el marc de Barnasants 2015, amb l’espectacle Nit Sabinera.
 • Veure imatge de Sisa, Portet, Oliver (nova finestra)
  Divendres, 27 de març, divendres, a les 21 h
  Jaume Sisa, Quimi Portet i Joan Miquel Oliver representen tres exemples evidents de l’individu que ha sabut fer-se entendre, que ha sabut exposar les pròpies idees estètiques amb una gamma molt generosa de recursos, i que ha exercit la llibertat creativa deixant un repertori magnífic que no ha parat mai d’augmentar.
 • Veure imatge de Antonio Díaz, el mago pop (nova finestra)
  Diumenge, 29 de març, diumenge, a les 19 h
  Antonio Díaz (Premio Nacional de Magia), el mag més captivador del panorama actual, estrella televisiva de la cadena Discovery Max, ens presenta, al Teatre Joventut, el seu darrer espectacle: La gran ilusión.
 • Veure imatge de La nit just abans dels boscos (nova finestra)
  Divendres, 10 d'abril, divendres, a les 21 h
  Una nit, en un carrer qualsevol, en la foscor, un home, mitjançant tots els mots que pot trobar, prova de retenir un desconegut que ha abordat en una cantonada. Li parla del seu univers, un suburbi on sempre és fosc, on se sent estranger, on ja no es treballa. Li parla de tot, fins i tot de l’amor, com mai no se’n pot parlar, excepte a un desconegut com aquell, silenciós, immòbil.
 • Veure imatge de Anna Roig i L’Ombre de ton chien (nova finestra)
  Divendres, 10 d'abril, divendres, a les 21 h
  Sempre curosos amb la posada en escena, l’aspecte visual pren més força que mai en la presentació en directe d’aquest nou treball. Concebut com a espectacle global, amb recursos manllevats de diferents arts escèniques, les actuacions d’Anna Roig i L’ombre de ton chien representen una experiència que transcendeix allò estrictament musical.
 • Veure imatge de El cesado casadoÒpera Còmica de Barcelona (nova finestra)
  del 17 al 19 d'abril

  El cesado casado
  Òpera Còmica de Barcelona

  Òpera Còmica de Barcelona
  (juguet comicolíric en un acte)
  Aquesta desconeguda petita sarsuela còmica de Barbieri —un dels seus primers èxits—, estrenada al Teatro de la Zarzuela el 1858 amb el títol original d’Un caballero particular, és un clar precedent del género chico —breu— del Teatro por horas, modalitat empresarial d’exhibició teatral que va triomfar al Madrid del darrer terç del segle XIX.
 • Veure imatge de Ruz-Bárcenas, a càrrec de Teatro de Barrio (nova finestra)
  Dissabte, 18 d'abril, dissabte, a les 20 h

  Ruz-Bárcenas, a càrrec de Teatro de Barrio

  Les declaracions de Barcenas davant del jutge
  Dia 15 de juliol del 2013. Bárcenas i Ruz es tornen a trobar. Nervis i expectatives a l’Audiencia Nacional. Luis Bárcenas fa tres setmanes que ha ingressat al centre penitenciari de Soto del Real per ordre del jutge Pablo Ruz.
 • Veure imatge de paGAGnini, amb Yllana i Ara Malikian (nova finestra)
  Dissabte, 25 d'abril, dissabte, a les 19 h
  No us deixeu enganyar per la fila de músics seriosos o els fracs immaculats. Sou davant el concert de música clàssic més esbojarrat que heu vist mai.
 • Veure imatge de La extraña pareja (nova finestra)
  Diumenge, 26 d'abril, diumenge, a les 19 h
  En Félix és un home de mitjana edat, meticulós i obsessionat amb l’ordre i la neteja, que és expulsat de la llar familiar per la seva esposa. Davant aquesta situació, en Félix no té cap altra opció que recórrer al seu amic Óscar perquè li permeti compartir el seu apartament.
 • Veure imatge de Kulbic Dance Company presenta Camins (nova finestra)
  Divendres, 8 de maig, divendres, a les 21 h

  Kulbic Dance Company presenta Camins

  Un grup que aposta per la fusió
  Kulbik, dirigida per Kanga Valls, aposta per la fusió del hip-hop amb la música electrònica, el blues, el jazz, el funk o el reaggae, tot vertebrat amb les tècniques més rellevants de l’street dance, com el popping, l’animation, el locking, el hype, i altres disciplines com la dansa contemporània, la poesia o el mim. 
 • Veure imatge de Prendre partit (nova finestra)
  Diumenge, 10 de maig, diumenge, a les 19 h
  Berlín, 1946. Una ciutat destruïda com a conseqüència de la guerra. Destrucció, desorientació, mort; la fi d’una etapa. Assistim als prolegòmens i les investigacions preparatòries per al judici que durà a terme la Comissió Anti-nazi per als Artistes.
 • Veure imatge de El crèdit (nova finestra)
  Diumenge, 17 de maig, diumenge, a les 19 h

  El crèdit

  de Jordi Galcerán
  En el nostre món civilitzat, quan necessites diners vas al banc i demanes un crèdit. Si no te’l concedeixen, te’n tornes cap a casa, capcot, pensant que les coses estan molt malament, que els temps han canviat, que el crèdit no flueix…
 • Divendres, 5 de juny, divendres, a les 20.30 h

  Gornal Teatre - El Candidato

  19a Mostra de Teatre Aficionat - L'H fa teatre
  Podran un ideòleg, una assessora d’imatge, un membre de la real acadèmia, una monitora de gimnàstica, una professora d’interpretació i un expert en sondejos , fer d’un home anodí i sense personalitat, un candidat electoral?
 • Divendres, 5 de juny, divendres, a les 21 h

  La Bombeta Companyia Teatral - La casa de Bernarda Alba

  19a Mostra de Teatre Aficionat – L’H fa teatre
  Sinopsi de La casa de Bernarda Alba: La mort d’Antonio Maria Benavides, cap de família, permet a les filles de Bernarda Alba de desfermar i exaltar els seus desitjos sexuals fins ara reprimits, representats pel prototip d’home salvatge. I Bernarda, tot tractant d’establir noves regles, acabarà per no voler veure l’inevitable melodrama.
 • J23. TEATRE - 2 tías, 3 hermanos, 12 cadaveresVeure imatge de J23. TEATRE - 2 tías, 3 hermanos, 12 cadaveres (nova finestra)
  Divendres, 5 de juny, divendres, a les 19 h

  J23. Teatre - 2 tías, 3 hermanos, 12 cadaveres

  19a Mostra de Teatre Aficionat - L'H fa teatre
  Teddy i Mortimer,, són dos germans que conviuen amb les seves encantadores i hospitalàries tietes, Eva i Marta. Tots quatre formen part d’una peculiar família amb una vida aparentment normal... fins la inesperada arribada de Jonathan i el seu amic Einstein.
  Tot s’embolicarà més amb la presència de l’Elena, la promesa d’en Mortimer, i dels agents de policia, Fox i Lopes.
 • Dissabte, 6 de juny, dissabte, a les 18 h

  Associació Cultural Bellgrup - Los Palomos

  19a Mostra de Teatre Aficionat – L’H fa teatre
  Emilio i Virtudes Palomo són convidats per Don Alberto, el cap de l’Emilio, a un sopar al seu xalet. Don Alberto, que confon la senzillesa amb l’estupidesa, te la intenció de presentar al matrimoni Palomo com a sospitós d’un crim que ell mateix va cometre.
 • Diumenge, 7 de juny, diumenge, a les 18.30 h

  Grup de Teatre Banyes - Batecs

  19a Mostra de Teatre Aficionat – L’H fa teatre
  La Mercè va signar un pacte amb el Senyor de l’infern, el Gran Cabró. Després d’un any, en Mammon, el seu secretari, s’adona que hi ha un error de càlcul i l’acord queda sense efecte. La Mercè aprofita la situació per intentar deslliurar-se del seu marit Rafel, cobrar una suculenta assegurança de vida i fugir amb el seu amant i metge d’en Rafel, arribant a un nou pacte amb l’infern. En Rafel es troba molt delicat del cor i qualsevol ensurt podria acabar amb ell. Per evitar una desgràcia, el protegirà la Inés, el seu Àngel de la guarda. Tot un seguit de temptacions amb espectacle musical portarà a un desenllaç que farà decantar la balança cap al bé...o cap al mal.
 • Diumenge, 7 de juny, diumenge, a les 19 h

  Platea - Grup de teatre Jove - La Orestíada

  19a Mostra de Teatre Aficionat - L'H fa teatre
  Adaptació de la trilogia de la Orestíada: Agamèmnon, les Coéfores i les Eumènids. A través d’aquesta tragèdia ens endinsem en un món de venjances i rancors que semblen no acabar mai.
 • Diumenge, 7 de juny, diumenge, a les 19 h

  Grup de Teatre Sant Isidre - Els bojos del bisturí

  19a Mostra de Teatre Aficionat - L'H fa teatre
  En David Vinyals és a punt de donar la conferència més important de la seva carrera. Està assajant el discurs a la seva consulta, quan rep una visita inesperada de la infermera amb qui va tenir una relació amorosa fa 18 anys, fruit de la qual va tenir un fill
 • Divendres, 12 de juny, divendres, a les 20.30 h

  Companyia Javier Villena - Façanes

  19a Mostra de Teatre Aficionat - L'H fa teatre
  Un grup d’adolescents estan castigats un dissabte a la seva escola per les gamberrades que han comés durant la setmana. Allà es troben el típic esportista, la nena de bona família, el macarra, el noi estudiant i una inconformista, a primera vista tots de "classe" diferent, Però, ¿Que es el que els uneix? La  incomunicació amb els seus pares i que els marquin el camí, encertat o no de las seves vides? A més a més veiem la frustració que això comporta de cara al ensenyant...
 • Dissabte, 13 de juny, dissabte, a les 20 h
  A la perruqueria Mondiale es comparteixen moltes murmuracions i sorpreses, però “no tot és el que sembla”. Vivim en una dictadura de la imatge i en la nostra societat es valora més el que semblem que allò que realment som, perquè “l’únic que importa és la imatge”.
  Una reflexió sobre aquesta realitat que, com és habitual en les obres de les Champagne, està representada en clau d'humor. Rialles assegurades.
 • Dissabte, 13 de juny, dissabte, a les 20.30 h

  Laboratori Teatral Patates amb Suc - El Judici

  19a Mostra de Teatre Aficionat - L'H fa teatre
  Silenci a la sala, tothom de peu, el judici està a punt de començar, però uns jutjats molt peculiars, amb una parròquia d'usuaris molt particulars farà impossible que res sigui normal.
 • Dissabte, 13 de juny, dissabte, a les 17 i 19.30 h

  Grup de Teatre V de B - ¿Vamos de boda? ¡Vamos!

  19a Mostra de Teatre Aficionat - L'H fa teatre
  Casa de la núvia, hores abans del casament tot son nervis i presses. Però en el darrer moment, la núvia decideix que no es casa... L’acabaran convencent ? anirem de casament?
 • Diumenge, 14 de juny, diumenge, a les 17 h
  Tot comença a Internet. Des de Youtube dos germans parlen de la vida dels seus amics. Els seus perfils, al principi, ens poden semblar una mica estereotipats, però hi ha un moment en el qual s’ha d’escollir i decidir qual és el camí que es vol seguir. I ara, a la fi, aquest moment ha arribat i ningú d’ells es troba preparat... Tots ells viuran una història que mai oblidaran...
 • Diumenge, 14 de juny, diumenge, a les 18.30 h

  Teatre Obert - Moulin Rouge

  19a Mostra de Teatre Aficionat - L'H fa teatre
  Christian és un jove escriptor amb un do especial per a la poesia que decideix deixar Londres per dedicar-se a la seva passió. Viatja a Paris, la ciutat de les llums que viu en aquest moment una explosió cultural.
 • Diumenge, 14 de juny, diumenge, a les 19 h

  Ela Teatre - Helena

  19a Mostra de Teatre Aficionat - L'H fa teatre
  Sovint la vista ens enganya i els qui manen, més. Helena de Troia, la bella Helena per la qual es  barallaven grecs i troians, no va anar mai a Troia: s’estava a Egipte, tranquil•la fins que l’arribada d’un mariner li diu que el seu marit, Menelau, ha mort. Les criades la consolen i els seus germans, els Dioscurs, fan mans i mànigues perquè un  pretendent desconsiderat, Teoclimen, no aconsegueixi el seu propòsit.
 • Dissabte, 10 d'octubre, dissabte, a les 20 h

  Olivia y Eugenio

  Amb Concha Velasco
  A Olivia y Eugenio, mare i fill enfronten una situació extrema on es qüestionen valors que sorgeixen en temps de crisi.
 • Divendres, 16 d'octubre, divendres, a les 21 h
  Si encara no has disfrutat del seu carisma, ara és el moment de sentir-te... Achuchao, el nou show de Loulogio, un artista i humorista col·laborador a les televisions i creador a youtube. Desenfadat, amb un curiós aspecte i gran carisma, s’ha convertit en un personatge de gran repercussió a internet que li ha permès doanr el salt a la televisió.
 • Divendres, 23 d'octubre, divendres, a les 21 h
  El caporal de l’exèrcit alemany Beckmann torna a casa, a la ciutat d’Hamburg, al final de la segona guerra mundial. Turmentat per la mort dels onze soldats que pertanyien al seu regiment, recorre la ciutat buscant un lloc on refugiar-se, però tot està destruït i amb runes. Res del que va deixar al marxar al front existeix ja. Decideix anar al port i suïcidar-se a les aigües del riu Elba.
 • Diumenge, 25 d'octubre, diumenge, a les 19 h

  Idiota, amb Ramon Madaula i Anna Sahun

  Dirigida per Jordi Casanovas
  Un home es presenta a unes proves psicològiques molt ben remunerades que formen part d'un experiment misteriós que està desenvolupant una fundació molt important. El crític Marcos Ordóñez afirma: No hay que perderse “Idiota” de Jordi Casanovas, estupenda comedia negra (risas y angustia por el mismo precio), en un formidable mano a mano de Ramon Madaula y Anna Sahun”.
 • Dijous, 29 d'octubre, dijous, a les 20 h
  Aquest any 2015 fa 25 anys que ens va deixar un dels poetes més importants del segle XX en llengua castellana, Jaime Gil de Biedma. Des del Festival Acròbates hem volgut inaugurar la 10a edició del festival amb una nit dedicada a la seva poesia, una obra molt intimista i plena de contingut social  i polític que va marcar a tota una generació.
 • Dissabte, 7 de novembre, dissabte, a les 20 h
  La Tertúlia flamenca de L’Hospitalet organitza la final de la 19a edició del Certamen Internacional de Guitarra Flamenca Ciutat de L’Hospitalet, un esdeveniment en què participaran guitarristes de diferents llocs de l’estat i d’altres nacionalitat que interpretaran els millors tocs i la millor tècnica de la guitarra flamenca.
 • Dijous, 12 de novembre, dijous, a les 21 h

  Albert Pla, Fermín Muguruza, Raül Fernánez 'Refree' - Guerra

  Un musical interactiu en 3D per al Festival Acròbates
  Una reflexió sobre la guerra i la manera com ens l’expliquen, tot utilitzant la música, el teatre, les projeccions i els efecte multimèdia per crear un musical interactiu en 3D, provocador i irònic. Un soldat, una ciutat i un músic són els tres protagonistes d'una obra que ens convidden a pensar si no ens dediquem a contemplar les atrocitats de la guerra com si fos únicament un espectacle.
 • Dissabte, 14 de novembre, dissabte, a les 20 h

  Terra Baixa i Lluís Homar

  El Festival Acròbates presenta un clàssic català per a una sola veu
  Terra Baixa ha estat una referència per a Lluís Homar tota la vida. Després de veure l'obra de Guimerà als 16 anys va decidir ser actor. Ara veurem a l'actor fer tots els papers de l'obra per la qual va rebre el premi Max al millor actor protagonista.
 • Diumenge, 15 de novembre, diumenge, a les 19 h

  Joan Miquel Oliver - Pegasus

  El geni mallorquí retorna als escenaris amb nou espectacle
  Compositor, lletrista i guitarrista d’Antònia Font, el també escriptor Joan Miquel Oliver publica el seu nou àlbum, tercer de la seva carrera en solitari i primer desprès de la dissolució de la llegendària banda mallorquina. El presenta al Joventut en el marc del Festival Acròbates.
 • ANGELO DEBARRE GIPSY UNITYVeure imatge de ANGELO DEBARRE GIPSY UNITY (nova finestra)
  Dissabte, 21 de novembre, dissabte, a les 20 h
  Després de l’èxit de l’any passat, el Django L’H aposta per una figura històrica del jazz manouche. Es tracta d’Angelo Debarre, un dels guitarristes manouches més emblemàtics i reconeguts mundialment. Practica una tècnica acurada i enriquida per la tradició gitana.
 • Veure imatge de Chucho Valdés (nova finestra)
  Diumenge, 22 de novembre, diumenge, a les 19 h

  Chucho Valdés

  Voll Damm Festival de Jazz de Barcelona
  Quan em pregunten que tocaré en un recital a piano sol, no se m’acudeix una altre paraula només que “música” per a definir el gènere que l’audiència escoltarà (perdonin si no soc original). No aniran a escoltar exactament jazz, ni música cubana, ni clàssica, però seran tots aquests gèneres al mateix temps.
 • Veure imatge de Rhum & Cia, a càrrec de Monti & Cia (nova finestra)
  Dissabte, 28 de novembre, dissabte, a les 19 h
  Rhum & Cia fa anys que no treballen i ningú no els crida per anar a actuar enlloc. Els seus pallassos malviuen al magatzem de la companyia i un bon dia reben una trucada inesperada... És Rhum? Té un bolo? Ha trobat un bolo? Hi ha bolo, sí... d’un dia per l’altre.

 • Diumenge, 29 de novembre, diumenge, a les 19 h
  Al vostre gust exposa com pocs textos la confrontació de la vida de camp amb la de la cort, és una fantàstica narració d’aventures i, com a comèdia, és de les més divertides. El seu tema central és el paradís perdut/retrobat, la recerca d’Arcàdia, aquí anomenat el bosc d’Arden
 • Diumenge, 29 de novembre, 19:30 h
  Fa temps que en Joan i la Marta s’han adonat que no van al mateix ritme. S’estimen, però es trepitgen quan ballen i la neurosi d’en Joan s’està a punt de carregar la seva relació. Empesos pel desig de sincronitzar-se i portar un ritme de vida més tranquil, es traslladen al camp per prendre’s les coses amb més calma.

 • del 12 al 13 de desembre, dissabte i diumenge, les 18 h
  Màgia i fantasia són els principals ingredients d’aquest ballet, amb música de Txaikovski, basat en un conte d’Alexandre Dumas que revisa i dulcifica la història d’E.T.A Hoffmann El trencanous i el rei dels ratolins.
 • Divendres, 18 de desembre, divendres, a les 21 h
  Una de les més ocurrents aproximacions a la música clàssica pensades per al gran públic, un espectacle còmic i musical amb una banda sonora formada per les peces més conegudes dels autors més reconeguts de la música clàssica.
 • Dijous, 21 de gener, 20.30 h
 • Dissabte, 23 de gener, 20:00 h

  Josep Mª Flotats - Ser-ho o no

  Per acabar amb la qüestió jueva
  Dos veïns es troben sovint al replà de l’escala. Què pot arribar a passar quan l’un descobreix per internet que l’altre és jueu? Una comèdia signada per un dels autors tràgics francesos més còmics de la seva generació, dirigida i interpretada per Josep Maria Flotats.
 • Divendres, 29 de gener, 20:30 h
  Cançons contra la guerra! Cançons que han mogut el món, plenes d’amor i emoció.
 • Dissabte, 30 de gener, 20:00 h

  Projecte de dansa comunitaria - Barris en Dansa

  Un projecte de Iliacán companyia de dansa
  Barris en Dansa és un projecte de dansa social (comunitari) liderat per la companyia de dansa Iliacán/Álvaro de la Peña. El coreògraf i soci fundador de La Caldera va rebre el Premi Ciutat de Barcelona 2012 en la categoria de dansa per aquest treball coreogràfic professional, pedagògic i social.
 • Diumenge, 31 de gener, diumenge, a les 19 h
  Comèdia intel•ligent que permet establir una mirada crítica cap a la societat actual. Quan Desola va escriure l’obra, pensava en la manca de feina per als joves en la dècada dels noranta. Considerant la situació que vivim actualment, aquest fet no ha perdut actualitat.
 • Divendres, 5 de febrer, 21:00 h

  Toni Moog & Raúl Alcaraz

  Fem L’Humor 4, l’aniversari
  Hi haurà com sempre 2 monòlegs i improvisació per part dels artistes. Sorteig in situ entre els presents i moltes, moltes sorpreses... I tot això al Teatre Joventut! Us ho perdreu? Jo diria que no...
 • Dissabte, 6 de febrer, 20:00 h
  Gira de comiat de la Companyia Vol-Ras: 35 anys als escenaris, 19 espectacles, més de 3.600 funcions. Des de la nostra primera actuació al setembre de 1980 hem creat i actuat els nostres espectacles de forma entusiasta i ininterrompuda. Molts teatres, molts països, molts quilòmetres, molt públic, molts riures, moltes emocions,  per fer allò que sempre ens ha agradat fer: teatre.
 • Dissabte, 6 de febrer, 20:30 h
  Psicosi de les 4.48 explora la regió de la ment que la majoria d’éssers humans desitjaria no haver de visitar mai, però de la qual moltes persones no poden escapar. És un territori habitat per les veus. El fet que l’obra fos escrita quan Sarah Kane patia una depressió profunda demostra l’acte de generositat de l’autora. Que la peça sigui un acte una creació escènica d’una qualitat inusual és, certament, un heroisme.
La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400