Temporades anteriors

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
imatge noticia
Divendres, 6 de maig, 20 h

Maria Peláe suma centenars de milers de reproduccions en les plataformes de streaming, i les seves noves cançons la confirmen com l´artista més prometedora en la fusió de pop, hip hop, cobla i inflexions aflamencades. Ha trobat el punt exacte entre saler, desvergonyiment, comentari costumista i crítica social, i aquesta barreja explosiva també la porta amb encert als seus concerts, que són la trobada feliç entre art i gresca.

imatge noticia
Dissabte, 30 d'abril, 20 h

Un grup d'amics organitzen periòdicament un “sopar dels idiotes”, en què conviden persones aparentment estúpides per pura diversió. L'experiència s'estronca el dia que un dels amics pateix un atac de lumbàlgia i s'enfronta cara a cara amb les vivències i les reflexions personals del més idiota, per acabar-se adonant que ell també forma part d'aquesta raça.

imatge noticia
Divendres, 29 d'abril, 20 h

Mare de sucre és la història d’una noia amb discapacitat intel·lectual que vol ser mare i ha de confrontar-se amb la incomprensió de la seva comunitat. L'obra reflexiona sobre el tracte que estem donant com a societat a les persones amb diversitat funcional. L’assimilació de la jurisdicció dels seus cossos, la sobreprotecció com a excusa per a l’arrabassament de la seva llibertat de decisió.

imatge noticia
Del dimarts 26 al dimecres 27 d'abril

A.K.A. (Also Known As) ens parla d’un període de l’adolescència d’en Carlos del que nosaltres formem part. D’un moment en el que, per circumstàncies alienes a ell, trontollen els seus ciments, les seves arrels, la seva identitat. I és que en Carlos és adoptat... i els ulls dels altres li fan plantejar quina és la seva “vertadera” identitat.

imatge noticia
Divendres, 22 d'abril, 20 h

Theodorakis. L'Homenatge

La Grècia de Theodorakis

ESPECTACLE SUSPÈS PER INDISPONIBILITAT DE L'ARTISTA PRINCIPAL. LA NOVA DATA SERÀ EL DIVENDRES 30 DE SETEMBRE DE 2022. LES ENTRADES ADQUIRIDES SERAN VÀLIDES PER AQUESTA NOVA DATA. TOTS AQUELLS QUE DESITGIN EL RETORN DE L'IMPORT PODEN SOL·LICITAR-HO A ENTRADAS@CODETICKETS.COM

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400