Temporades anteriors

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
imatge noticia
Divendres, 16 d'abril, 20h

La reconeguda escriptora Isabel Chacón, compleix avui 80 anys. La flamant guanyadora del Premi Planeta, què no va poder recollir en persona per l’agarofobia que pateix, celebra avui el seu aniversari sense cap tipus d’acte públic, ni familiar, com ja és habitual els darrers anys.

imatge noticia
Diumenge, 11 d'abril, 19h

Martin acaba de guanyar el premi Pritzker, considerat el Nobel d'arquitectura i té l'encàrrec culminant de la seva carrera, la creació d'una ciutat sencera al bell mig del desert. A més, gaudeix d'una vida envejable, al costat de la seva esposa Stevie, una dona intel·ligent, atractiva i espàtica, i el seu fill Billy, un jove sensible que mira els seus pares amb una admiració inqüestionable. Són una família nord-americana perfecta, d'esquerres, harmoniosa i triomfadora.

imatge noticia
Dissabte, 10 d'abril, 20h

Lluís Miquel - L’homenatge

Concert en homenatge a l’activista i cantautor valencià Lluis Miquel

Barnasants homenatja en vida al pioner i avantguarda de la Cançó al País Valencià. Al capdavant dels 4Z, Lluís Miquel cantava en català a començaments dels seixanta. Cohetani i company de viatge de Quico Pi de la Serra i de Serrat, és el més gran adaptador de Brel al català.

imatge noticia
Dissabte, 27 de març, 19.30h

Diuen les cròniques que el vell Lear desitja conèixer el grau d’afecte de les seves tres filles per designar successora a aquella que més l’estimi. Dues es desfan amb lloances i la més petita diu que l’estima com un pare i prou. Li semblà massa poc al rei i la va castigar.

 

imatge noticia
Divendres, 26 de març, 20h

Aquest disc Ruibal, va ser escrit i composat durant els mesos més durs del confinament (març –maig de 2020) i  més  que caure en la tristesa i la melancolia previsible, s’ha centrat en una obra completíssima plena de maduresa i frescura.

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400