Temporades anteriors | Ajuntament de L’Hospitalet
Ajuntament de L'Hospitalet

Temporades anteriors

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Dilluns, 4 de desembre

El Meu Primer Festival té l’objectiu de donar a conèixer un cinema divers, creatiu i amb valors als petits espectadors, tot fent-los partícips i protagonistes del seu propi aprenentatge. Durant el visionat (o just després) els alumnes hauran de votar cada curtmetratge amb un senzill sistema de cinc estrelles, com acostumen a fer els crítics als diaris i mitjans especialitzats. Per poder fer aquesta feina de jurat és important preparar-se una mica, i per això us proposem una sèrie de continguts de treball per tractar a l’aula abans del visionat.

A L'AUDITORI BARRADAS

imatge noticia
Dissabte, 2 de desembre

Manual para armar un sueño

La Zaranda, Teatro inestable de ninguna parte

I si tornéssim a la vida? Això és el que es pregunten aquests personatges oblidats al fons del mirall. Davant d'ells, un actor ha anat envellint camerino a camerino. Maquilla la seva íntima derrota, les seves gastades il·lusions. Tantes coses han mort en ell, que la vida no serà prou llarga per oblidar-les. Però avui sent aquestes veus dins seu i és com si l'ànima li tornes al cos. En aquest present estèril en el qual l'home no sembla estar a l'altura dels seus somnis, amb les darreres forces sortirà a relluir l'esperança a l'escenari.

imatge noticia
Dissabte, 25 de novembre

Tanquem la 18a edició del Festival Acròbates de la mà de Christina Rosenvinge i aquest nou disc on recupera els versos i el geni de Safo, la poetessa eterna. No només va compondre més de deu mil versos, Safo va cantar al desig i la passió amb total llibertat i va ser una dona representativa del seu temps, com ho és Christina en la nostra contemporaneïtat.

imatge noticia
Divendres, 24 de novembre, 20 h

Per fi sol!

Carles Sans

Ara que Tricicle es pren un descans indefinit, Carles Sans, després de 40 anys en silenci aprofita a Per fi sol! per parlar de divertides anècdotes professionals i personals viscudes durant tot aquest temps. Confessions tan sorprenents com que abans de convèncer als seus socis de formar una companyia es va interessar abans en les seves xicotes, o com va aconseguir superar la seva última colonoscòpia mentre la doctora li parlava de Tricicle. Aquest és l’espectacle que tots els seguidors de Tricicle voldran veure perquè s’explica els secrets d’una companyia molt estimada que ha fet rècord de públic allà on ha anat.

imatge noticia
Del dimarts 21 al dimecres 22 de novembre

Un món sostenible

Scena Difusió

Un món sostenible és un espectacle ecològic, divertit, amè, didàctic i musical que aglutina les temàtiques més importants del medi ambient. Reivindiquem la importància que te aquesta consciència per tal de poder preservar un futur i així evitar el canvi climàtic.

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400