Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre Joventut

Estic a:
  1. Inici
  2. Teatre Joventut
  3. Temporades anteriors

Temporades anteriors

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
imatge noticia
Dissabte, 18 de gener, 20 h
Barris en Dansa és un projecte de dansa social (comunitari) liderat per Álvaro de la Peña, de la companyia de dansa Iliacán. El coreògraf i soci fundador de La Caldera va rebre el Premi Ciutat de Barcelona 2012 en la categoria de dansa per aquest treball coreogràfic professional, pedagògic i social. El projecte posa en escena participants de totes les edats i condicions de diversos indrets.
imatge noticia
Divendres, 20 de desembre, 20.30 h
El Teatre Joventut us desitja Bones Festes, i ho fa amb aquest tradicional concert de valsos i danses a càrrec de l’Orquestra Simfònica del Vallès.
imatge noticia
del dissabte 14 al diumenge 15 de desembre, 18 h

El Trencanous

Ballet en dos actes
Centre de Dansa de Catalunya
Màgia i fantasia són els principals ingredients d’aquest ballet amb música de Txaikovski, basat en un conte d’Alexandre Dumas, que revisa i dulcifica la història d’E.T.A Hoffmann El trencanous i el rei dels ratolins.
imatge noticia
del dijous 12 al divendres 13 de desembre, 10 h

El Trencanous

Ballet en dos actes. Centre de Dansa de Catalunya
Màgia i fantasia són els principals ingredients d’aquest ballet amb música de Txaikovski basat en un conte d’Alexandre Dumas que revisa i dulcifica la història d’E.T.A Hoffmann El trencanous i el rei dels ratolins.
imatge noticia
Dissabte, 30 de novembre, 20 h
En un transatlàntic que viatja d’Europa a Amèrica, poc després de la Segona Guerra Mundial, hi coincideixen el campió mundial d’escacs, Mirko Czentovicz, i el senyor B, un burgès vienès que fuig dels nazis. Tots dos s’enfrontaran en una partida que no sabem com pot acabar.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400