Temporades anteriors

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
imatge noticia
Dissabte, 23 de gener, 20h

Baile de autor, és la unió entre coreògraf i intèrpret de Manuel Liñan. Després d’haver coreografiat per altres companyies i intèrprets com el Ballet Nacional d’Espanya, Rafaela Carrasco, Belen Maya... i  haver-se consolidat com bailaor solista, Liñán ens proposa aquestes dues facetes de la seva carrera que el caracteritzen representades per ell mateix.

imatge noticia
Diumenge, 17 de gener, 19:00 h

Pau Alabajos ens presenta el seu nou projecte discogràfic Les hores mortes, un CD publicat un parell de setmanes abans del confinament, que serà el substrat d'aquest espectacle especial que servirà com a tret de sortida del festival Barnasants 2021.

imatge noticia
Divendres, 18 de desembre

Satisfacshow  - Concert extraordinari de Nadal

Jordi Purtí & Always Drinking Marching Band

Satisfacshow, el darrer muntatge de Jordi Purtí és un espectacle teatral universal amb música, teatre de gest i humor. Una Brass Band, fanfàrria de cinc músics d’estil gipsy balcànic, volten el món amb les seves versions i números de carrer. Aquest viatge també “existencial” els porta a passar per d’altres formes musicals i escèniques que els venen a trobar pel camí com a conseqüència de l'evolució natural, no premeditada: música clàssica, jazz i fins i tot pop rock.

imatge noticia
del dissabte 12 al diumenge 13 de desembre, 18 h

Màgia i fantasia són els principals ingredients d’aquest ballet amb música de Txaikovski, basat en un conte d’Alexandre Dumas, que revisa i dulcifica la història d’E.T.A Hoffmann El trencanous i el rei dels ratolins.

imatge noticia
Divendres, 4 de desembre, 20.30h

Març de 1966. Una dona de mitjana edat acaba de perdre el marit de forma inesperada. Sola, a casa, vetlla el seu cadàver durant una última nit. Sentiments, preocupacions, veritats no expressades obertament, conflictes i retretsseran els gran protagonistes d’aquest monòleg-diàleg, que posa punt i final a la vida en comú del matrimoni i encetarà una nova etapa, plena d’esperança i que mira amb il·lusió cap el futur.

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400