Temporades anteriors

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
imatge noticia
Divendres, 22 de juliol, 20 h

Perú Ritmes i costums

Homenatge al Bicentenari del Perú

Perú Ritmes i costums, presenta un espectacle ple de ritme, color i alegria. Una posada en escena que ens portarà a recórrer i veure les tradicions dels llocs més emblemàtics del Perú de la costa, la serra i la selva.

imatge noticia
Diumenge, 19 de juny, 19 h

Adaptació lliure de “The Conference of the Birds”, peça teatral de Jean-Claude Carrier i Peter Brook, basada en “El llenguatge dels ocells” de Farid ud-Din Attar.

imatge noticia
Diumenge, 12 de juny, 17 h

És una història de superació. Joves menors d’edat amb amb problemes d’exclusió social, infermetats psicològiques... ingressen en un programa de reinserció social, alguns estan pendents d'entrar a la presó.

imatge noticia
Dissabte, 11 de juny, 19 h

Dos atracadors “molt professionals” més un ajudant, intentaran robar les joies d’un marxant i el seu agent de seguretat. En el mon del clown, res es el que sembla.

imatge noticia
Dissabte, 11 de juny, 17 i 19:30 h

Gad, ric terratinent, es casa amb Sonsoles, una noia de no gaire bona reputació, per tal que l’ajudi en les feines del camp. Ella es pensa que serà la Senyora però... la realitat serà molt diferents per tots dos.

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400