Temporades anteriors

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
imatge noticia
Dilluns, 28 de juny, 20h

El 1973 Monique Wittig publica El cos lesbià, obra nascuda de la necessitat, diu, “d’escriure un llibre totalment lesbià en la seva temàtica, vocabulari i textura”. Lesbià en el sentit d’inabastable i d’inexplicable, una forma que no és una forma com qualsevol altra, si de cas amb la petita raresa d’una pulsió sexual fora de lloc però no gaire més.

imatge noticia
Dissabte, 19 de juny, 20h

Viure és passar d’unes circumstàncies a unes altres i tot el que fem per adaptar-nos-hi. Aquest muntatge teatral explora les relacions entre les identitats trans i les normatives, al mateix temps que teixeix una xarxa de complicitats a totes dues bandes de l’Atlàntic.

imatge noticia
Diumenge, 6 de juny, 18.30h

Viure el present, aquí i ara. Viure les emocions, aquí i ara. Transmetre els sentiments, aquí i ara. Escolteu-nos…aquí i ara.

imatge noticia
Diumenge, 6 de juny, 18h

Revolution el musical, relata l'historia d'un grup de joves que s'enfronten a aquest complicat y necessari pas a la maduresa... I Cap d'ells està preparat. El Centre d'aquest grup, es un Youtuber, el qual explica la seva vida i la dels seus amics a través del seu canal.

imatge noticia
Dissabte, 5 de juny, 19.30h
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400