Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre Joventut

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Teatre Romea presenta La partida

Un joc d’homes: pares, fills i testosterona
TEATRE ROMEA - La partidaVeure imatge de TEATRE ROMEA - La partida (nova finestra)
Data: 23 de novembre de 2014
Hora: 19:00
Duració aprox.:2 hores
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 20 €
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Una partida de pòquer serveix d’excusa perquè un dels grans noms de la dramatúrgia britànica posi en escena un joc de cartes i testosterona, una comèdia d’homes que parla de pares i fills.

Després d’interpretar el John de Senyoreta Júlia al Grec 2012, Julio Manrique torna a submergir-se en el món teatral del britànic Patrick Marber. Ho fa dirigint una peça que l’autor va escriure quan encara era un desconegut i que, en clau masculina, utilitza una partida de pòquer per parlar de temes que van més enllà del joc. I és que, com diu un dels personatges de l’obra, al restaurant on passa tot (a Londres en l’original; a Barcelona en aquesta posada en escena) "no es juga a les cartes, es juga a l’home".

Sis personatges amb vida pròpia, d’aquells que només aconsegueix crear la millor escriptura teatral, transiten pel menjador i la cuina del restaurant: un cuiner, dos cambrers, el propietari del negoci, un fill amb problemes amb el joc i el seu mentor en el pòquer. Tots ells participaran en l’acte final en una partida al soterrani del local. I, entre whisky i cigarrets, cada jugada farà emergir algun dels molts temes que tracta l’obra i que van de l’amistat i la lleialtat a la veritat i la mentida passant per l’èxit i el fracàs. Quin dels jugadors ha guanyat la partida en realitat?

Autor: Patrick Marber
Direcció: Julio Manrique

Repartiment:
Ramon Madaula  Esteve
Joan Carreras  Santi
Marc Rodríguez  Maxi
Andrew Tarbet  Frankie
Oriol Vila   Carles
Andreu Benito  Ash

Espectacle en català

Comprar entrades
La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400