Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre Joventut

Estic a:
  1. Inici
  2. Teatre Joventut
  3. Detall agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Marlena Smalls The Hallelujah Gospel Chorale

Marlena Happy & Bluesy
MARLENA SMALLS & - The Hallelujah Gospel Chorale - Marlena Happy & BluesyVeure imatge de MARLENA SMALLS & - The Hallelujah Gospel Chorale - Marlena Happy & Bluesy (nova finestra)
Data: 12 de desembre de 2014
Hora: 21:00
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 18 €
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Marlena Smalls Ha actuat amb Melba Moore, Walter Hawkins & The Hawkins Family i Frieda Payne, i ha treballat amb el productor de pel·lícules Joel Silver i amb actors i actrius com Glen Close, Demi Moore i Tom Hanks.

També són destacables les seves actuacions per a un gran número de personalitats, entre les quals cal destacar Hillary Clinton i la reina Isabel II d’Anglaterra.

És fundadora del Festival Gullah de Beaufort, que atrau a més de cent mil persones, i creadora del grup  The Hallelujah Singers, el 1990, per preservar la cultura Gullah de les illes de Carolina del Sud.

En aquesta nova gira europea de 2014 Marlena tornarà a regalar-nos la millor selecció de melodies gospel i blues del sud dels Estats Units amb el seu espectacle Marlena Happy & Blues. En aquest concert comptarà amb la participació del Cor New Gospel.

Festival  Els Grans del Gospel

Comprar entrades
La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400