DJANGO LEGACY & THE DJANGO ORCHESTRA ACADEMY | Ajuntament de L'Hospitalet
Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre Joventut

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

DJANGO LEGACY & THE DJANGO ORCHESTRA ACADEMY

Data: 29 de novembre de 2020
Hora: 19:00
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 22 €
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Django Legacy :
Camil Arcarazo, guitarra
Hugo Guezbar, guitarra
Justin Geisler, guitarra
Simba Baumgartner, guitarra
Esteban Felix, contrabaix

The Django Academy
Alumnes i professors de l’Escola Municipal de Música Centre de les Arts.

La nova generació del jazz manouche es reuneix sota el projecte Django Legacy. Quatre joves guitarristes i un contrabaixista que acullen l'estil de Django Reinhardt i accepten el llegat del gran referent del jazz manouche. Camil, Hugo, Justin, Simba i Esteban es coneixen al Festival Django Reinhardt de Samois-Sur-Seine de França i la complicitat que es crea, més el talent de cadascun d'ells fa inevitable que els assenyalin com a la nova generació de l'estil que arriba trepitjant fort. Provinents de França, Alemanya i Espanya, Django Legacy vol fer conèixer l'estil arreu i en aquesta ocasió oferiran un concert a quintet i també tindran l’oportunitat de compartir repertori amb la grandesa de tocar acomboiats per The Django Orchestra Academy, la gran orquestra formada per 26 músics de l'EMMCA.

The Django Orchestra Academy de l'EMMCA, és el gran conjunt de jazz manouche de l'Escola Municipal de Música - Centre de les Arts de L'Hospitalet que ja ha tocat al Gran Teatre del Liceu de Barcelona, el Teatro Real de Madrid, a la Sala Barts, i després d’actuar als escenaris més importants del país arriba al Teatre Joventut per oferir un concert extraordinari amb un directe emocionant, uns arranjaments originals i uns convidats molt especials: Django Legacy.

El concert compromès amb el talent i el futur que tothom espera.

Festival Django

La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400