Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre Joventut

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

EMILIO GUTIERREZ CABA & LUIS SANTANA - Coplas del Alma

EMILIO GUTIERREZ CABA & LUIS SANTANA - Coplas del AlmaVeure imatge de EMILIO GUTIERREZ CABA & LUIS SANTANA - Coplas del Alma (nova finestra)
Data: 22 de novembre de 2020
Hora: 19:00
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 20 €
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Emilio Gutierrez Caba, veu
Luis Santana, baríton
Victor Carbajo, piano

"Coplas del Alma"  (vers que dona títol a un poema de san Juan de la Cruz) és un recorregut –subjectiu i arbitrari, no acadèmic – pels grans autors de la literatura espanyola des del segle XVI fins l’actualitat.

San Juan de la Cruz, Santa Teresa de Jesús, Lorca, Machado, Miguel Hernández... el sentiment i l’experiència amorosa, en la immensa varietat de les seves manifestacions, són decisius en l’existència humana. Expressió de desig de traspassar els límits de la nostra individualitat, de projectar-se en l’altre, de fondre’s i ser un amb ell. L’amor és una experiència complexa que es resisteix a l’anàlisi de la raó i que dona lloc als més bells textos al llarg de la història.

Amb el piano de fons de Victor Carbajo. L’actor Emilio Gutiérrez Caba va desgranant els poemes mentre el baríton Luis Santana acompanya els versos amb cançons seleccionades segons l’autor i l’època.

Els poemes escollits conformen un recorregut sentimental, filosòfic, humorístic, social...

Festival Acròbates

La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400