Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre Joventut

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Ahora todo es noche

La Zaranda, Teatro inestable de ninguna parte
Data: 2 de desembre de 2017
Hora: 20 h
Duració aprox.: 1 hora 20 minuts
Preu: 20 €
Lloc: 
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)
Todo el que está en la Gloria y en la Luz mendiga.
(León Bloy)

Es van tornar invisibles, tan acostumats ja estem a veure'ls, dormitant als vestíbuls de les estacions i aeroports, remenant en els contenidors d'escombraries, fent cua als menjadors benèfics... Els veiem tan llunyans i amb prou feines la quantitat d'una mensualitat ens separa d'ells. Els llançats per la borda de les seves destinacions, els nàufrags en la foscor d'un món hostil. De vegades en silenci creuen la nostra consciència, encara que els evitem com el petó del leprós, perquè la seva pobresa ens interpel•la. Qui creu que té alguna cosa per sempre? Qui no ha pidolat alguna cosa mai?

Aquí està l'univers d'una companyia, les seves ferides i cicatrius, la seva desarborada imaginaria, la seva esquinçada veu, els seus personatges desnonats. Eco de litúrgia, tints esperpèntics i regust de tragèdia, un humor pertorbador i un compromís poètic insubornable. Els peus en els clàssics i la mirada en l'horitzó de noves formes de parlar-li a l'ànima de cada home. Tradicionals i rupturistes, contradicció viva, contra corrent sempre, passió de quatre dècades pels escenaris del món: La Zaranda, teatre inestable d'enlloc, compleix quaranta anys al fons del temps.

De Eusebio Calonge
Direcció: Paco de la Zaranda

Intèrprets:
Gaspar Campuzano
Enrique Bustos
Francisco Sánchez


Espectacle en castellà
La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
  • Ticketea. Compra d’entrades
  • TRESC. Compra d’entrades
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400