Maria del Mar Bonet & Borja Penalba | Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre Joventut

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Maria del Mar Bonet & Borja Penalba

Data: 31 de gener de 2021
Hora: 19h
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 22 €
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Des dels inicis de la seva carrera, maria del mar Bonet no ha deixat mai de cantar al país valencià. L’any  1970 ja actuava al Micalet i és un en aquest mateix escenari on cinquanta anys després i amb Borja Penalba van enregistrar durant la pandèmia i demostrant que la cultura és segura ,cançons noves  i composicions inèdites, tot revisant peces imprescindibles del cançoner de la mallorquina.

Aquest disc és un enorme, inesgotable senyal de llum emès simultàniament per dos focus potentíssims. La sintonia entre Borja Penalba i Maria del Mar Bonet és fonda i anava a escriure perfecta: ho és, però d'una perfecció feliçment rara, perquè està exempta de la fredor solemne que sol acompanyar les obres que reben el qualificatiu de perfectes.  (Sebastià Alzamora)

Aquest disc és una conversa desperta i un esclat de poesia; una festa per als sentits i, també, una bufetada amb la mà estesa al virus traïdor. En un moment en què era tan fàcil desanimar-se, la Maria del Mar, de la mà del Borja i de l’Antonio, lluny de rendir-se, s’alçà i tornà a brindar per la vida i per l’art, tot demostrant-nos que, de vegades, els horitzons són a l’abast de les nostres mans. (Jordi Bianciotto)

 Maria del Mar Bonet, veu i guitarra
Borja Penalba, veu i guitarres, stompbox i pandereta
Antonio Sánchez, percussions

Disseny de sò i sonorització dels concerts, Mateu Martinez                               
Disseny de llums i il·luminació, Roger Puiggener


Festival Barnasants

La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400