Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre Joventut

Estic a:
  1. Inici
  2. Teatre Joventut
  3. Detall agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Loulogio presenta Achuchao

Data: 16 d'octubre de 2015
Hora: Divendres, a les 21 h
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 16 €
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Loulogio és un artista, humorista, col•laborador a les televisions i creador a youtube. Va ser pintor i mestre de pintura fins que va donar el salt a la fama a través de la seva presencia a la comunitat de vídeos Youtube, on es va fer molt conegut per les seves aparicions en clau humorística, entre les quals destaca el de “Batamanta”, la millor escena de ninjas de la història, “Hércules del chino” o el “Pajilleitor Plus”. El seu canal de youtube te 500.000 subscriptors i els seus vídeos acumulen més de 78 milions de visualitzacions.

Desenfadat, amb un curiós aspecte i gran carisma, s’ha convertit en un personatge de gran repercussió a internet i que li ha permès donar el salt a la televisió on ha treballat coma  presentador, guionista i col•laborador en diversos programes: Fiesta suprema (La 2), Sinverguenzas (Antena 3) , en el aire (La sexta).

Han passat ja uns anys que aquell simpàtic barbut ens feia riure en les seves primeres aparicions a Youtube, però encara avui Loulogio porta la xispa de l’humor a la sang, un humor i un carisma que l’acompanya allà on va.


Espectacle en castellà
La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400