Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre Joventut

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Giulia Valle - Carlos Cano

Carlos Cano en clau de jazz
Veure imatge de Giulia Valle - Carlos Cano (nova finestra)
Data: 6 de març de 2020
Hora: 20.30h
Preu: 20 €
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Quan es compleixen 20 anys de la mort de Carlos Cano, el projecte cultural BarnaSants juntament amb Carlos Cano Producciones SL i el Taller de Músics, reivindiquen la seva veu com un llegat necessari i imprescindible amb la creació d’aquest espectacle dirigit per Giulia Valle que recrea amb amor i audàcia algunes de les grans cançons del cantautor de Granada.

“En Carlos Cano he descobert un poeta, tan ancorat a les seves tradicions i la seva terra com  universal i atemporal. Capaç de transmetre a través de les seves paraules valors i conceptes que perduren en el temps. Fidel a si mateix, fidel a la reivindicació sobre les injustícies socials, fidel a donar suport a les minories, fidel als seus amics. Cronista, amant, reivindicatiu, delicat, sincer i lleial.” Giulia Valle

Carlos Cano és un referent a l’hora d’estudiar l’evolució de la cançó d’autor dels darrers anys a l’estat Espanyol, i també a l’hora d’aprofundir en els moviments socials d’Andalusia i del món en general en les darreres dècades.

Reivindicador i dignificador de les músiques populars, el seu compromís i les seves reivindicacions s’adapten perfectament al context en el que el món està avui immers. Carlos Cano és migració, crisi, atur, rebel·lia i lluita per les conquestes socials; però també és tolerància, mestissatge, drets humans… i sobre tot esperança i vida.

Giulia Valle és considerada una de les creadores i intèrprets més originals, rellevants i potents de l’escena jazzística europea, factor que l’ha portat a tocar a escenaris tan destacats com el Blue Note N.Y, San Francisco Jazz Center, Festival de Montréal i molts d’altres europeus i transoceànics. Ha combinat sempre la seva especial fertilitat d’idees, component un univers sonor propi, divers i característic com pocs, amb una gran capacitat de formar i liderar equips de creació, lliurats a la seva música, que arregla i replanteja sistemàticament fins a fer avançar les seves bandes al capdavant de tot.

Giulia Valle – contrabaix, direcció i arranjaments
Rusó Sala – veu i guitarra
Nestor Gimenez – piano
Edu Pons – saxos
Sandrine Robilliard – cello
Dani Dominguez – bateria

Festival Barnasants
La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400