Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre Joventut

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Fairfly

La Calòrica
del 7 al 8 de març
Duració aprox.:1 hora 20 minuts
DiaHoraPreu
07/03/202020:0018 €
08/03/202019:0018 €

Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Quatre amics intenten organitzar-se després que l’empresa on treballen els comuniqui l’obertura d’un ERO. La primera idea és lluitar per defensar els seus llocs de feina, és clar. Però de quina manera? I de què servirà? Realment val la pena lluitar per aquesta feina que tenen? No seria millor que ho deixessin estar i intentessin convertir en realitat aquella brillant idea que van tenir uns anys enrere?

Fairfly, és una comèdia sobre la bombolla de les startups i la cultura emprenedora. De què parlem quan parlem de canviar el món? Volem un canvi real o només estem intentant canviar la nostra posició al món?

Aquest espectacle es representarà amb el públic a quatre bandes damunt l’escenari. L’aforament està limitat a 100 localitats no numerades

Dramatúrgia,  Joan Yago
Direcció, Israel Solà

Intèrprets:
Queralt Casasayas
Xavi Francés
Aitor Galisteo-Rocher
Esther Lopez

Aquesta àcida comèdia de Joan Yago sobre el fals mite dels emprenedors s’ha convertit en un fenòmen de públic i crítica. Premi de la Crítica de Catalunya (petit format). Dos premis Butaca (Petit format i text) i dos premis Max (Revelació i text revelació).

Dissabte, 20 hores
Diumenge, 19 hores

Espectacle en català

La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400