Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre Joventut

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

The Django Orchestra

Veure imatge de The Django Orchestra (nova finestra)
Data: 24 de novembre de 2018
Hora: 20 h
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 22 €
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
El Festival Django L’H presenta The Django Orchestra, una formació inèdita que s’estrena al Teatre Joventut de L’Hospitalet. Amb més de 25 músics a l’escenari, interpretaran composicions del gran Django Reinhardt, arranjades especialment per l’ocasió pel Sergi Vergès. Conduïnt aquest projecte es troba l’Albert Bello, músic hospitalenc, referent del jazz manouche al nostre país. Acompanyat del violinista Oriol Saña, ens aproparan a la música dels mestres Django i Grappelli.

I és que el swing de Django Reinhardt i Stéphane Grappelli és el protagonista d’aquest projecte únic. Un mestissatge d’energia explosiva desbordant i també d’elegància. Una tria acurada del què es vol tocar i com es vol presentar. Un projecte ambiciós que situa, una vegada més, a la ciutat de L’Hospitalet en el punt de mira de les propostes de jazz manouche fetes al món. Ja se’n parla. Espereu a escoltar-la!

Producció: Albert Bello i Oriol Saña
Direcció artística: Albert Bello
Direcció musical: Sergi Vergès i Albert Bello
Arranjaments: Sergi Vergès

Músics:
Sergi Vergès (direcció) · Albert Bello (guitarra solista) · Oriol Saña (violí) · César Del Val (saxos, clarinet, flauta) · Joan Mas (saxos, flauta) · Albert Carrique (saxos) · Pol Prats (saxos) · Andreu Domènech (baríton i clarinet baix) · Pep Garau (trompeta) · Joan Mar Sauqué (trompeta) · Pol Omedes (trompeta) · Òscar Latorre (trompeta) · Albert Costa (trombó) · Samuel Marthe (trombó) · Pablo Martín (trombó) · Joan Codina (trombó baix, tuba) · Francisco Palazón (violí) · Apel·les Carod (violí) · Pere Nolasc (viola) · Marta Roma (violoncel) · Roger Gutiérrez (bateria) · Joan Motera (contrabaix) ·  Claudi Làzaro (guitarra rítmica) · Camil Arcarazo (guitarra rítmica).

Festival Django L'H
La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400