Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre Joventut

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Pau Riba

50 anys de Diòptria
Veure imatge de Pau Riba (nova finestra)
Data: 12 d'abril de 2019
Hora: 20:30 h
Preu: 20 €
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
El Diòptria —el primer i molt celebrat LP de Pau Riba (l’any 2006 va ser considerat a Catalunya, tant pels crítics com pel públic, el millor disc de la discografia catalana mentre que a Madrid el seleccionaven com un dels 10 millors de l’estat espanyol)— ha complert 50 anys sense perdre ni un tris de la seva força i actualitat.

Per celebrar-ho, en Pau ha recuperat el repertori amb els seus estimats De Mortimers, una prodigiosa banda de músics joves que tan serveixen pel rock’n’roll i el heavy metal com pel reciclatge i el so acústic, i ha recreat l’espectacle amb el qual, l’any 70 —malgrat que havia sortit al mercat a finals del 69—, el disc va ser presentat al Price de Barcelona, creant una inesborrable i encara reverberant commoció.

Podem considerar-ho un esdeveniment de gran rellevància —torna la força!— i una demostració que tant l’autor com les cançons en si es neguen a passar a la història com succeeix tant sovint amb la immensa majoria de la producció musical. Diòptria segueix sent una de les joies de la discografia catalana i en Pau segueix defensant-lo amb tot el vigor, amb tot l’humor i amb tota la mala bava.

Concert especial amb convidats.

BarnaSants 2019 
La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400