Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre Joventut

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Así que pasen cinco años

TNT - Atalaya
Veure imatge de Así que pasen cinco años (nova finestra)
Data: 9 de febrer de 2019
Hora: 20 h
Preu: 22 €
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Así que pasen cinco años representa algun dels temes bàsics omnipresents a l’obra teatral de Federico Garcia Lorca, com són el temps, l’amor i la mort; i temes tant entrelligats entre si, com la importància dels somnis, la frustració o  el seu propi viatge interior. La narració d’aquesta obra no significa la doble imatge d’aquesta vida, sinó la tensió del seu propi present a través de l’escriptura.

Un jove enamorat, explica a un vell que, per causes que no són d’explicar, no es casarà amb la seva estimada... fins que passin cinc anys.

El jove, ésser pur que només viu i ens fa viure la intimitat dels seus somnis i desitjos. Els altres personatges: el nen mort, el gat mort, el jugador de rugbi, el maniquí, el pallasso, l’arlequí i els jugadors de cartes, són símbols d’apetències, d’idees, de sensacions, de vivències subconscients.

De Federico Garcia Lorca
Direcció, Ricardo Iniesta
Ajudant de direcció, Sario Téllez
Coproducció, Centro Dramático Nacional i Teatre Lliure

Intèrprets:
Elena Aliaga, Jerónimno Arenal, Manuel Asensio, Carmen Gallardo, Sílvia Garzón, José Ángel Moreno, Maria Sanz, Raúl Sirio Hiniesta, Raúl Vera

(El Mundo. Javier Villán. Madrid): “Es un montaje turbador, antinaturalista por supuesto. Inquietante y fascinador. Cada intérprete es una metáfora lunar. Atalaya es un lenguaje escénico puro, radical”.

Espectacle en castellà
Durada: 80 min 
La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400