Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre Joventut

Estic a:
  1. Inici
  2. Teatre Joventut
  3. Detall agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

La Zanja - Titzina Teatre

Data: 18 de novembre de 2018
Hora: 19 h
Duració aprox.:1 hora 30 minuts
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 20 €
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Oro. ¿Qué tendrá este metal tan inútil en sí mismo para ser más querido que los hombres que lo extraen y poseen su valor? (Text del guió)

El tècnic d’una multinacional minera es enviat a Sud-Amèrica per a negociar la instal·lació d’una explotació d’or. Aquest fet modifica la realitat de la comunitat local. Les ambicions, oportunitats i conseqüències de la implantació de la mina marquen el futur del poble i les relacions entre veïns. Aquest present es barreja temporalment amb l’arribada de Francisco Pizarro al territori de l’actual Perú al 1532 i la seva trobada amb el darrer rei Inca Atahualpa.

Setze anys de Titzina Teatre en que Diego Lorca i Pako Merino han marcat un segell propi: un treball de periodisme antropològic d’entrevistes i convivències. Investigant en la vida d’altres persones i tocant realitats sovint desconegudes per posar damunt l’escenari allò més destacat de l’eser humà, des d’un punt de vista còmic, irònic i tràgic a la vegada.

Dramatúrgia, Diego Lorca i Pako Merino
Direcció, Diego Lorca i Pako Merino

Intèrprets:
Diego Lorca i Pako Merino

Espectacle en castellà
La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400