Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre Joventut

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Sala B

Flyhard Produccions - SMILEY, una història d’amor

Flyhard Produccions - SMILEY, una història d'amorVeure imatge de Flyhard Produccions - SMILEY, una història d'amor (nova finestra)
Data: 22 de novembre de 2013
Hora: 21:30
Duració aprox.:1 hora 30 minuts
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 16 €
Organitzadors: 
Teatre Joventut
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
De Guillem Clua
Dramatúrgia i direcció, Guillem Clua

Repartiment:
Rubèn de Eguia, Àlex
Albert Triola, Bruno

Els dos protagonistes d’aquesta comèdia romàntica no poden ser més diferents. Conformen una estranya parella on l’únic que tenen en comú és que són dos homes i que s’han enamorat. Les seves diferències semblen inabastables, i les seves personalitats antagòniques, però ho vulguin o no, estan units per aquest fil vermell, per més que sovint vulguin trencar-lo.
L’Àlex acaba de tenir un desengany amorós. S’ha fet il•lusions amb algú que, al cap de poques setmanes, ha desaparegut del mapa. I això no se li posa gens bé. Agafa el telèfon i es disposa a demanar explicacions sense saber que aquesta trucada tindrà conseqüències imprevisibles. En Bruno, per la seva banda, no es fixaria mai en algú com l’Alex, però un equivoc fa que s’acabin coneixent. I el que comença com una cita normal i corrent, s’acaba convertint en un esdeveniment que canviarà la vida de tots dos per sempre. 

Espectacle en català 

Comprar entrades
La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400