Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre Joventut

Estic a:
  1. Inici
  2. Teatre Joventut
  3. Detall agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Distancia siete minutos, de la companyia Titzina Teatre

Veure imatge de Distancia siete minutos, de la companyia Titzina Teatre (nova finestra)
15 de febrer
Hora: Diumenge, a les 19 hores
Duració aprox.:1 hora 30 minuts
Preu: 20 €
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Distancia siete minutos parla de persones que cerquen resoldre conflictes amb altres persones. A primera vista es diria que aquesta gent forma part d’un nucli estable. Però només cal deixar passar el temps i observar, i les fissures d’aquest nucli començaran a aparèixer. I amb les fissures també hi apareixerà el nostre interès dramàtic per allò que és essencial i comú en l’ésser humà. Allò que al nostre criteri mereix ser exposat.

En aquesta ocasió la nostra mirada se centra en els jutjats de primera instància, on veïns, companys d’ofici o d’amors s’enroquen per guanyar sense pensar en tot allò que deixen en el transcurs de la disputa. Un aparador de lluites quotidianes davant d’un jutge, normalment anònim i batejat com a Félix per herència paterna. Detall determinant, aquest, en el conflicte, perquè serà la relació del jutge Félix i el seu progenitor qui ens guiarà a través de la història.

Distancia siete minutos es un espectáculo enorme. Una obra que no para de crecer cuando finaliza la función. Trabajan desde lo mínimo para llevarnos a la abundancia de creatividad, de sensibilidad y de fuerza.” El Diario Vasco

Titzina Teatre continua apostant pel mètode que ha esdevingut una de les senyes d’identitat de la companyia: la documentació en llocs on la quotidianitat dels temes pot ser observada.

Titzina s’ha consolidat amb un marcat estil propi que alguns defineixen com “segell Titzina”.

Dramatúrgia i direcció: Diego Lorca i Pako Merino
Repartiment: Diego Lorca i Pako Merino

Espectacle en castellà
Comprar entrades
La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400