Teatre Joventut

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Tancament del Teatre Joventut per prevenció del Coronavirus

del 12 de març al 30 de setembre
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Com bé sabeu segueix el confinament i sembla que s’allargarà per tal de que la pandèmia que estem patint no avanci i puguem retornar a la vida normal. És per aquest motiu que, desde el Teatre Joventut, hem decidit tancar la temporada fins el més de setembre, suspenent els dos darrers espectacles que encara seguien en cartell. També se suspèn la Mostra de Teatre de la ciutat que s’havia de celebrar el proper mes de juny.

Res ens causa més dolor que haver de seguir suspenent actes i no poder-vos oferir l’accés a la cultura que ens és propi, però les circumstàncies manen.

Us esperem a la tornada a la normalitat, a totes i tots, que no falti ningú. Fins ben aviat i recordeu QUEDEU-VOS A CASA.

Seguirem informant-vos segons l'evolució dels esdeveniments.

Lamentem les molèsties. Un cop tinguem més informació, us la comunicarem puntualment.

Informar-vos també que l'import de les entrades venudes on line ja ha estat retornat i que, les adquirides en taquilla us seran reemborsades tant aviat puguem obrir la taquilla del teatre. Us anirem informant.També us recordem que, per tal de que us sigui reintegrat l'import de les entrades adquirides a la taquilla del teatre, caldrà que aporteu les mateixes físicament.

Teatre Joventut

La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400