Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre Joventut

Estic a:
  1. Inici
  2. Teatre Joventut
  3. Detall agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Iaia !!!

Veure imatge de Iaia !!! (nova finestra)
Data: 26 d'octubre de 2014
Hora: 19:00
Duració aprox.:1 hora 30 minuts
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 20 €
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Autor i director: Roger Peña

Intèrprets:
Montserrat Carulla
Arantxa Jiménez
Aleix Peña Miralles


Iaia!!! brinda al públic una ocasió d’or per gaudir de la Carulla en estat pur, en un paper a mida que li ha tallat el seu fill, Roger Peña, i que interpreta al costat del seu nét, Aleix Peña. Una comèdia doblement familiar on trobar-se la Carulla més propera als personatges que l’han feta tan popular i estimada. Una oportunitat única per agrair a aquesta actriu tants anys de dedicació al teatre. Les tres generacions de la nissaga Peña-Carulla ens regalen l’homenatge més sincer a la matriarca.

El Josep, jove i aturat, viu al piset de la seva àvia, que el manté. Una nit coneix la Sílvia (una nena de casa bona) i la convida al pis. L’àvia els interromp i, des d’aquest moment, es creen una sèrie de confusions i malfiances entre la parella. Els dos joves s’agraden, potser fins i tot senten alguna cosa més. Tot podria ser perfecte, si no fos que l’àvia sempre està pel mig; i si no fos que el noi amaga un dolorós secret.

Espectacle en català

Comprar entrades
La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400