Teatre Joventut

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

BUGGE WESSELTOFT OK WORLD ENSEMBLE - 45 Voll Damm festival internacional de jazz de Barcelona

BUGGE WESSELTOFT OK WORLD ENSEMBLE -  45 Voll Damm festival internacional de jazz de BarcelonaVeure imatge de BUGGE WESSELTOFT OK WORLD ENSEMBLE -  45 Voll Damm festival internacional de jazz de Barcelona (nova finestra)
Data: 8 de novembre de 2013
Hora: 21:00
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 20 €
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Aquest projecte és una producció de l’Oslo World Music Festival.

Bugge Wesseltoft, piano
Shiri Srikam, baix
Josemi Carmona, guitarra flamenca
Khaled Yassine, percussió
Amade Cossa, percussió
Vivek Rasgopalan, percussió

La irrupció fa anys del noruec Bugge Wesseltoft com a músic i al mateix temps ideòleg de la inquieta discogràfica Jazzland va obrir camí a una sonoritat poderosa que venia del nord d’Europa i que sense complexos prenia el relleu de predecessors que van saber configurar un univers jazzístic propi, sense calcar fil per randa el model dels Estats Units. Sis anys després del seu inoblidable recital a piano sol dins del festival a Luz de Gas, Wesseltoft porta ara al Teatre Joventut de l’Hospitalet la seva última aventura, l’OK World Ensemble, un septet multinacional i sense fronteres en el qual la guitarra flamenca de Juan Carmona (de la dinastia dels Habichuela) es retroba amb percussions índies i de Moçambic, una veu libanesa i el piano inquiet del mateix Bugge. Música sense clixés, oberta a totes les geografies de l’ànima. Un esdeveniment.

45 Voll Damm festival internacional de jazz de Barcelona

Comprar entrades
La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400