Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre Joventut

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Desconcerto

Orquestra de cambra de l’Empordà – Jordi Purtí
Veure imatge de Desconcerto (nova finestra)
Data: 22 de desembre de 2017
Hora: 20.30 h
Preu: 12 €
Lloc: 
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)
Amb el bagatge de l’experiència i amb la “solvència contrastada” de l’espectacle Concerto a Tempo d’Umore, a DESCONCERTO es fa un pas més enllà per apropar i endinsar al gran públic en la música clàssica a través d’una experiència única, híbrida, fruit de l’encreuament impossible del ritme i l’expressivitat del teatre gestual, la delicadesa dels autors clàssics i la dificultat de la seva interpretació, amb virtuosisme, imaginació i riures.


Això és el que ens proposen Jordi Purtí i l’Orquestra de Cambra de l’Empordà.

Tot comença quan s’obre el teló i els músics son atrapats per sorpresa, en l’espera del director d’orquestra. Un a un van fent la seva presentació, fent una versió d’un clàssic de Mozart, amb característiques musicals de diferents països i continents.

Un cop arriba el director s’inicia la lluita entre el seu repertori i el de l’orquestra. Hi ha una història d’amor i desamor, una lluita de virtuosisme, les quatre estacions de Vivaldi abreviades, una persecució musical i gestual, la platea que assaja, la venjança del director a través d’un comandament....

Autor i direcció escènica, Jordi Purtí

Concert solidari:
La recaptació d’aquest concert es donarà a l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), i es destinarà a tasques de recerca.

Una invitació per a tots els públics a la música clàssica
La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
  • Ticketea. Compra d’entrades
  • TRESC. Compra d’entrades
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400