Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre Joventut

Estic a:
  1. Inici
  2. Teatre Joventut
  3. Detall agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Fuera, delante de la puerta, de la Jove Companyia El Plató de Cinema

Data: 23 d'octubre de 2015
Hora: Divendres, a les 21 h
Duració aprox.:1 hora 40 minuts
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 16 €
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
De Wolfgang Borchert
Direcció, Hugo Guzman

Intèrprets:
Santos Adrián
Sergio Sánchez
Sabrina Rodríguez
Gemma Sastre

El caporal de l’exèrcit alemany Beckmann torna a casa, a la ciutat d’Hamburg, al final de la segona guerra mundial. Turmentat per la mort dels onze soldats que pertanyien al seu regiment, recorre la ciutat buscant un lloc on refugiar-se, però tot està destruït i amb runes. Res del que va deixar al marxar al front existeix ja. Decideix anar al port i suïcidar-se a les aigües del riu Elba.

Però el mateix riu l’expulsa de les seves aigües, obligant-lo a tornar a viure. Llavors Beckman es trobarà amb l’Altre, un personatge optimista i vital que l’acompanyarà per tot Hamburg visitant les cases de diversos personatges, alguns imaginaris i altres del seu passat més recent. Així amb aquest personatge, el protagonista anirà completant etapes d’un estrany viatge per passatges desolats, mentre relata la seva experiència al front rus i el sentiment de soledat al tornar al seu lloc d’origen, on ja no hi viu cap de les persones que estimava.

Al final, al port d’Hamburg, cridarà les eternes preguntes abans de prendre una decisió; morir o seguir lluitant en un mon sense respostes.

Espectacle en castellà

Comprar entrades
La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400