Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre Joventut

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Joan Isaac i artistes convidats.
Cançons de les revoltes del 68

Festival Barnasants
Data: 7 d'abril de 2018
Hora: 20:00
Preu: 20 €
Lloc: 
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)
Les revoltes del 68 van ser allò més proper a una insurrecció global des del fi de la II Guerra Mundial, i els protagonistes fonamentals van ser els joves, especialment els universitaris.
D’aquestes revoltes, segurament les més icòniques són l’anomenada Primavera de Praga o el maig francès, però en major o menor intensitat van recórrer el planeta, des de les grans manifestacions contra la guerra del Vietnam fins la matança a la plaça de Tlatelolco a Mèxic, passant per les manifestacions universitàries antifranquistes, fins i tot, podrien considerar part d’aquesta onada contra l’estatus quo, la no menys famosa tardor calenta italiana de l’any 1969.
Van esser mobilitzacions amb un fort contingut autogestionari, que posaven en solfa, no només les estructures de representació política i social imperants, sinó especialment, la moral dominant,  el sistema de valors del conservadorisme;  proposant, i practicant, uns valors alternatius, que serien la llavor de l’alliberament personal, del canvi de mentalitat.
El pacifisme, l’ecologisme, i especialment el feminisme van passar a primer pla i ja formarien part indestriable de qualsevol proposta política progressista.

Aquestes revoltes van tenir i inspirar una banda sonora imprescindible. Són les cançons de les revoltes del 68.
(Pere Camps. *Idea original de Pere Camps i Sergio Sacci)
La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
  • Ticketea. Compra d’entrades
  • TRESC. Compra d’entrades
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400