Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre Joventut

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Canço de carrer, tribut a Ramon Muntaner

Amb Gemma Humet, Sílvia Comes, Rusó Sala, Enric Hernàez, Roger Mas, Borja Penalba, Turnez & Sesé, Joan Isaac i el grup Coses 
Veure imatge de Canço de carrer, tribut a Ramon Muntaner (nova finestra)
Data: 10 de febrer de 2018
Hora: 20 h
Preu: 20 €
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Retirat dels escenaris des de fa ja molts anys, Ramon Muntaner ha estat un dels grans artistes de la cançó del nostre país. Junt amb Joan Isaac, Marina Rossell i el grup Coses, va formar part de l'anomenada Novíssima Cançó, una generació de cantants que van aparèixer entre les darreries del franquisme i la Transició  democràtica. Amb una obra extensa i d'altíssima qualitat, Ramon Muntaner es va dedicar majoritàriament a musicar la paraula dels grans poetes catalans, com Miquel Martí i Pol, Salvador Espriu, Joan Salvat-Papasseit, Pere Quart, Miquel de Palol o Josep Palau i Fabre.

Trenta anys després d'haver abandonat la seva carrera musical, les seves cançons tornaran a sonar en un concert antològic al Teatre Joventut de l'Hospitalet,  interpretades per cantants de diferents generacions, com ara Gemma Humet, Sílvia Comes, Rusó Sala, Enric Hernàez, Roger Mas, Borja Penalba, Turnez & Sesé, Joan Isaac i el grup Coses. Serà un concert antològic amb el qual es vol retre l'homenatge que es mereix la figura de Ramon Muntaner i es vol reivindicar el seu magnífic llegat musical i poètic.

Festival Barnasants
La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400