Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre Joventut

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Mans manetes: L’Alguer, paraules, cançons i veus de minyons
Concert, Plataforma per la llengua

Festival Barnasants
Veure imatge de Plataforma per la llengua (nova finestra)
Data: 23 de març de 2018
Hora: 19:00
Preu: 10 €
Lloc: 
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)
Fa més de 24 anys que la Plataforma per la Llengua treballa per la plena normalització de la llengua catalana arreu del domini lingüístic. Al desembre passat, amb la col•laboració amb el Barnasants, va editar el primer llibre-disc de cançons tradicionals i infantils de l'Alguer cantades per minyons algueresos acompanyats per artistes de tots els territoris de parla catalana, amb l’objectiu d’oferir a les noves generacions d’algueresos –que no gaudeixen de cap tipus d’ensenyament en llengua catalana a l’escola– un producte musical d’homenatge a la seva cultura. Després de presentar el disc a l’Alguer, ara és el torn de Barcelona.

La producció artística tant del disc com de l’espectacle ha anat a càrrec dels catalans Marc Serrats (Xerramequ) i Raph Dumas, conjuntament amb el músic alguerès Claudio Gabriel Sanna. Les cançons són cantades per una coral formada per minyons algueresos, així com un reguitzell d’artistes de tot el domini lingüístic català, com Joan Garriga, Arnau Caparó, Pau Elias (Aquafonia), Neus Berenguer, Mireia Vives i Borja Penalba, Xarli Oliver, Carles Sanjosé, Meritxell Gené, Pot Petit, Guillem Roma, Carles Belda i Pau Alabajos, a més de l’alguerès Àngel Maresca, entre molts d’altres. El resultat és un espectacle pensat per a tota la família amb el millor de la tradició de la cançó mediterrània barrejat amb les bases electròniques més modernes i trencadores

La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
  • Ticketea. Compra d’entrades
  • TRESC. Compra d’entrades
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400