Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre Joventut

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Espectacle familiar

Tom Sawyer, detectiu

Lazzigags Produccions
Veure imatge de Tom Sawyer, detectiu (nova finestra)
Data: 25 d'octubre de 2014
Hora: 18:00
Duració aprox.:1 hora 20 minuts
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 10 €
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Llibret i Direcció: Miquel Agell
Música: Marc Sambola
Lletra: Lídia Linuesa

Repartiment.
Marc Andurell:  Tom Sawyer
Marc Udina:  Huckleberry Finn
Ferran Castells: Oncle Silas, Facinerós 1, Brace, Advocat
Belén Alonso:  Tietes Polly i Sally, Facinerós 2, Xèrif, Fiscal
Xavi Duch:   Carter, Jake Dunlap, Júpiter Dunlap, jutge

Músics:
Andreu Moreno (bateria), Isaac Coll (baix elèctric), Pau Figueres(guitarres), Gerard Alonso (piano), Laia Martí ( viola), Naüm Monterde (clarinet)

Tom Sawyer s’acaba de comprar per correu un kit de detectiu, i ja té ganes d’estrenar-lo. Rep una invitació de la tieta Sally perquè ell i el Huckleberry Finn vagin a passar uns quants dies a casa seva. Sembla que l’oncle Silas està passant per un mal moment, i potser la presència dels dos amics l’ajudi...

Al vapor que els porta Mississippí avall, coneixen a Jake Dunlap, que fuig d’uns facinerosos que li volen robar uns diamants de dubtosa procedència. Tom i Huck ajuden Jake a burlar els seus perseguidors, però no aconsegueixen evitar que finalment aquests l’enxampin.

Mentrestant al poble ha desaparegut en Júpiter Dunlap, germà de Jake que treballa a la granja de l’oncle Silas.  Júpiter apareixerà mort i totes les proves apuntaran que l’ha assassinat el propi oncle Silas... Tom i Huck comencen a lligar caps i a investigar per a poder demostrar la innocència del seu tiet, descobrir on són els diamants, i desemmascarar els autèntics assassins.

El kit de detectiu de Tom els traurà dels múltiples entrebancs que s’aniran trobant durant la investigació, i finalment, en un judici on es pretenia acusar formalment d’assassinat a l’oncle Silas, Tom podrà explicar tota la veritat.

Espectacle en català

Comprar entrades
La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400