Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre Joventut

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

El Llibertí

Veure imatge de El Llibertí (nova finestra)
Data: 6 d'abril de 2019
Hora: 20 h
Preu: 22 €
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
El Llibertí, una comèdia o vodevil filosòfic sobre la ètica, un concepte intemporal.

Diderot, allotjat al pavelló de caça del seu amic el baró d'Holbach, rep l’encàrrec d’escriure quan abans millor l’article sobre el concepte “Moral” per a l’enciclopèdia. El temps vola, s’ha de tancar i dur a imprimir el nou volum. Les constants interrupcions però, faran que aquest esdevingui un dia boig per al filòsof. Al llarg d’aquest dia veurem Diderot rodejat, enfrontat, seduït per quatre dones: Madame de Therbouche, una enigmàtica pintora que s’ha proposat retratar literalment la nuesa del filòsof; la seva esposa Antoinette, qui triarà igualment aquesta jornada per sembrar en ell el dubte d’una possible infidelitat; Angèlique, la seva jove filla, que li exposarà les seves ànsies per a ser inseminada per un home de la mateixa edat que el seu pare; i la senyoreta Holbach, filla del baró, jove i tendre, que li confessarà la seva condició de verge que vol deixar de ser-ho.

Tot aquest assetjament farà encara més costosa la ja difícil tasca de que un llibertí com en Diderot defineixi un concepte únic de “Moral”. Ho aconseguirà?. La resposta és encara avui en dia a l’enciclopèdia.

Autor, Eric-Emmanuel Schmitt
Direcció, Joan Lluís Bozzo

Intèrprets:
Abel Folk, Àngels Gonyalons, David Pinto, Annabel Totusaus, Neus Pàmies, Clara Moraleda

Espectacle en català
Durada: 100 min
La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400