MIVION (Ràdio Sarajevo) | Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre Joventut

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

MIVION (Ràdio Sarajevo)

La Conquesta del Pol Sud
MIVION (Ràdio Sarajevo) - La Conquesta del Pol SudVeure imatge de MIVION (Ràdio Sarajevo) - La Conquesta del Pol Sud (nova finestra)
Data: 24 de març de 2023
Hora: 20 h
Duració aprox.:1 hora 20 minuts
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 22 €
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

MIVION és un acrònim en llengua serbocroata, format per l’abreviació de les paraules “nosaltres”, “vosaltres” i “ells/elles”. Era el títol (en al·lusió a artistes, públic i crítica) del programa que dirigia l’Slobodan Minic, reconegut periodista, director de la secció de cultura de Ràdio Sarajevo, en què va entrevistar personalitats de l’ex república de Iugoslàvia com el poeta bosnià Sidran, el cineasta Emir Kusturica o el músic Goran Bregovic. Durant el setge a la seva ciutat (1992-1996), en Minic va resistir fent el que sabia fer: ràdio i periodisme. Finalment, com altres milers de persones, va fugir i va arribar a Catalunya, a l’Escala, on va treballar com a cambrer i on ha arrelat amb la seva família. El seu és un testimoni sobre el progressiu avanç de la intolerància, el nacionalisme i l’autoritarisme, però també sobre la força de la cultura i el diàleg.

MIVION (Ràdio Sarajevo) reflexiona sobre la convivència entre cultures i generacions: un joc de miralls entre la veu i l’experiència d’en Minic, i les vides de dos joves, el Marc Soler i l’Azra Suljic, plens d’inquietuds i preguntes.

Creació: Slobodan ”Boban” Minic, Azra Suljic, Marc Soler, La Conquesta del Pol Sud
Direcció: Carles Fernández Giua
Disseny d’espai i de vídeo: Eugenio Swarcer
Intèrprets: Slobodan ”Boban” Minic, Azra Suljic, Marc Soler

Durada: 80 minuts
Espectacle en català, castellà i bosnià

La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400