Forever | Ajuntament de L'Hospitalet
Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre Joventut

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Forever

Kulunka Teatre
Veure imatge de Forever (nova finestra)
Data: 14 d'abril de 2023
Hora: 20 hh
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 22 €
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Kukunka Teatre, després de l’èxit de “André i Doriné” i  “Solituds”, i amb el mateix equip creatiu. Aposta un cop més pel llenguatge de la màscara sencera, sense paraules per explicar aquesta història que succeeix en un nucli familiar.

Una parella heterosexual que, estimant-se amb bogeria, volen fervorosament tenir un fill/a que sigui fruit d'aquest amor. Després d'un llarg procés ple de dificultats per concebre, i el conseqüent dolor, frustració i desgast que això pot generar, finalment aconsegueixen quedar-se embarassats. Els obstacles patits pel camí fan que protegeixin la seva criatura com un tresor. I protegint-ho, el desprotegeixen. Volent el millor, el desproveeixen d’eines per protegir-se de la vida. I la vida li fa mal.

El 2019, es van obrir més de 5000 expedients a Espanya per casos de violència filio parental, que és com es denomina el conjunt de conductes reiterades de violència física o psicològica dirigida dels fills/es als progenitors, o aquells adults que ocupen el seu lloc. Segons la Fundació Amic, aquest número només inclou un 10% o 15% de tots els casos que presumiblement tenen lloc a Espanya. Es tracta d'un problema tabú a què les famílies s'enfronten sovint amb vergonya, sense eines i en solitud. Partint d'aquesta realitat, Kulunka teatre ens proposa aquest espectacle.

Autoria: Iñaki Rikarte, José Dault, Garbiñe Insausti, Edu Cárcamo
Direcció: Iñaki Ricarte
Màscares: Garbiñe Insausti
Coproducció: Kukunka teatre, Centre Dramàtic Nacional, Teatre Arriaga de Bilbao, Teatre Victoria eugènia de Donosti

Intèrprets:
José Dault, Garbiñe Insausti, Edu Cárcamo

Teatre gestual i de màscares
Durada: 90 min

La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400