Marta Gómez | Ajuntament de L'Hospitalet
Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre Joventut

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Marta Gómez

20 anys
Veure imatge de Marta Gómez (nova finestra)
Data: 31 de març de 2023
Hora: 20 hh
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 22 €
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Marta Gómez, cantautora i compositora colombiana, celebra  20 anys de carrera discogràfica, amb un concert que, juntament amb  la seva banda recorrerà gran part de les cançons que l’han portat a ser considerada una de les cantautores més representatives de Llatinoamèrica, no només per la seva qualitat musical  sinó també per la seva especial preocupació per les diferents realitats socials que es viuen al món, i una ferma postura enfront d’elles, com ho va demostrar en la seva campanya internacional Para la guerra nada, un projecte musical al que va convidar artistes de diferents països a cantar-li a la vida i expressar el seu refús a la guerra.

Ha publicat més de 200 cançons, 21 discs. El darrer “Filarmónico. 20 años” enregistrat el setembre de 2022 amb l’Orquestra Filharmònica Juvenil de Bogotà, ha estat nominat a Latin Grammy 2022.

Serà una nit de cançons, que porten el seu segell característic, recordant a Basilio aquell jove miner de Bolívia; de Manos de mujeres en homenatge a la força de lo femení; de Para la guerra nada i per suposat d’algunes noves sorpreses.

Barnasants

La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400