Teatre Joventut

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Dos tablas y una pasión, amb Rafael Álvarez 'El Brujo'

Data: 20 de setembre de 2020
Hora: 19h
Duració aprox.:1 hora 20 minuts
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 22 €
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Dos tablas y una pasión és el teatre en estat pur. La matèria prima: Només passió... I un parell de taulons ! (i a vegades sense ni tant sols taulons). La frase s’atribueix a Lope de Vega i també a Cervantes... Dos dels “grans” que han inundat el teatre d’enginy i de poesia per a tots els temps.
Tots dos apareixen en aquest espectacle, juntament amb altres “grans” que ballen en cercle, com els cossos celestes al firmament . Els cossos que ballen a més de Shakespeare i Lope de Vega són, San Juan de la Cruz, Teresa de Jesús, Cervantes, Quevedo, Fray Luis de León, San Francisco de Asis...

Deia Valle Inclán que quan el vaixell arriba a port, els mariners s’obliden de l’ofici de la vela i de la navegació. Oblidar l’ofici d’una vegada per totes és una vella aspiració, la fita d’un veritable comediant, no treballar, oblidar l’ofici, només jugar i jugar i ballar al voltant d’aquests textos .
...que vostès ho gaudeixin.

Direcció i interpretació: Rafael Álvarez 'El Brujo'

Espectacle en castellà

La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400