Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre Joventut

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Lehman Trilogy

Veure imatge de Lehman Trilogy (nova finestra)
Data: 6 de maig de 2017
Hora: 20 h
Duració aprox.: 2 hores 55 minuts
Preu: 20 €
Lloc: 
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)
Lehman Trilogy explica la història de la companyia Lehman Brothers. Des de l'arribada el 1844 a la ciutat de Nova York de Henry Lehman, un jueu alemany que buscava fortuna, fins a la caiguda del que era un dels bancs d'inversió més grans del moment, el 2008.  L’espectacle traça la vida de tres generacions Lehman, recorrent la història del capitalisme modern des de l'intercanvi de béns fins al deliri contemporani, d'ordinadors que compren i venen en fraccions de segon, passant per la mediació comercial, la borsa o la globalització.

L’espectacle fa èmfasi en la deshumanització constant que afecta el món econòmic i polític en nom de l'augment del benefici. El segle XX ha estat una cursa sense sentit cap a no se sap on, cada vegada més ràpida, amb menys regles i més desconnectada del món real i les seves estructures i necessitats. Una cursa que va desembocar en una crisi financera mundial i ha provocat una recessió de la qual encara en patim els efectes.


Autor,  Stefano Massini
traducció,  Carles Fernández Giua 
direcció,  Roberto Romei

Intèrprets:
Rubèn de Eguía - Robert
Òscar Muñoz - Emanuel
Santi Ricart - Henry
Jordi Rico - Mayer
Jacob Torres - Herbert
David Vert – Philip

Sis actors, els quals, des del meu punt de vista, semblen conjurats a assolir una excel•lència interpretativa, del tot excepcional".Joan-Antón Benach, La Vanguardia
“Lehman Trilogy debería ser materia de estudio en las escuelas de negocios”.Sergi Doria, ABC

Són set meravelles. Una meravella de text enganxadís. Una meravella d'intèrprets. Una meravella de posada en escena. Una meravella de direcció afinadíssima".Andreu Sotorra, Recomana. cat


Espectacle en català
La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
  • Ticketea. Compra d’entrades
  • TRESC. Compra d’entrades
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400