Teatre Joventut

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

LIDIA PUJOL - Conversando con Cecilia

Veure imatge de LIDIA PUJOL - Conversando con Cecilia (nova finestra)
Data: 14 de novembre de 2020
Hora: 20:00
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 22 €
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Creació i direcció: Lídia Pujol
Música: Cecilia, Oscar Roig
Lletres: Cecilia, Valle Inclan, Teresa de Jesús, Jacint Verdaguer, Maria Mercè Marçal.

Músics: Lídia Pujol (veu), Dani Espasa (piano), Pau Figueres (guitarra clàssica i elèctrica), Xavi Lozano (flautes i efectes sonors), Didak Fernández (bateria), Ismael Alcina (baix elèctric), Carlos Montfort (violí), Joan Anton Pich (violoncel) i Miquel Àngel Cordero (contrabaix).

Direcció musical: Dani Espasa / Carlos Monfort

Les cançons de Cecilia són un constant convit a preguntar-nos si el que fem o diem, fins i tot el que sentim, té relació amb el nostre desig més profund o amb el que s’espera de nosaltres.

Mai va fer cançó protesta. No va voler convèncer ningú de res “porque yo no soy nadie para decirle a otro lo que tiene que pensar o hacer. Yo solo hablo y canto sobre lo que vivo y pienso. Solo quiero dividir mi pan y compartir mis opiniones.”

Cecilia ens convida a silenciar els intermediaris, ja siguin mediàtics, culturals, polítics, familiars o religiosos, per preguntar-nos qui som, què pensem, quin és el nostre desig més profund, aquell que fonamenta i dóna coherència a la nostra llibertat personal.

Cecilia era del parer que cap pla, proposició, estratègia o arranjament no pot tornar a un home perdut la seva pròpia dignitat i el sentit de parlar amb un igual. Una actitud sí que ho farà: les belles maneres, la tendresa, la cortesia, la curiositat per la diferència i qüestionar-ho tot començant per un mateix.

Festival acròbates 

La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400