Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre Joventut

Estic a:
  1. Inici
  2. Teatre Joventut
  3. Detall agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Psicosi de les 4:48

Data: 6 de febrer de 2016
Hora: 20:30
Duració aprox.:1 hora
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 18 €
Sala B
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Psicosi de les 4.48 explora la regió de la ment que la majoria d’éssers humans desitjaria no haver de visitar mai, però de la qual moltes persones no poden escapar. És un territori habitat per les veus.

El fet que l’obra fos escrita quan Sarah Kane patia una depressió profunda -una circumstància més destructiva que creativa- demostra l’acte de generositat de l’autora. Que la peça sigui un acte una creació escènica d’una qualitat inusual és, certament, un heroisme.

El suïcidi sempre ens interroga, i el suïcidi d’una escriptora planteja una pregunta que els vius necessitem respondre. Inevitablement, l’ombra de la mort de Sarah Kane plana sobre tota la seva obra, i això pot fer que llegim els seus textos buscant un diagnòstic, escoltant els crits sords que demanen ajuda.

El repte dels lectors de la darrera obra de Sarah Kane és deixar de buscar l’autora entre les paraules de la peça i transportar el text cap a la seva pròpia realitat; això els ajudarà a reconèixer la por que senten i els impulsos que els mouen en relació amb un acte autodestructiu que sovint preferim ignorar.

Direcció: Moisès Maicas
Interpret: Anna Alarcón

Joan-Anton Benach «doctora» Anna Alarcón arran de la seva interpretació a Psicosi de les 4.48, «en què descobrim», afirma el crític, «una actriu revelació d’una força suggestiva inconeguda fins ara».

«M’estimo més assumir el risc de provocar reaccions violentes de rebuig que formar part, passivament, d’una civilització que s’ha suïcidat» Sarah KaneEspectacle en català
La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400