Parking Shakespeare -  Al vostre gust | Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre Joventut

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Parking Shakespeare -  Al vostre gust

Data: 29 de novembre de 2015
Hora: Diumenge, a les 19 h
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 16 €
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
De William Shakespeare
Traducció, Salvador Oliva
Versió i direcció, Llàtzer Garcia

Intèrprets:
Óscar Bosch, Mireia Cirera, Ester Cort, Adrià Diaz, Miguel Franc, José Pedro Garcia, Pep Garcia-Pascual, Carles Gilabert, Santi Monreal, Ricard Sadurní,
Vanessa Segura

Al vostre gust exposa com pocs textos la confrontació de la vida de camp amb la de la cort, és una fantàstica narració d’aventures i, com a comèdia, és de les més divertides. El seu tema central és el paradís perdut/retrobat, la recerca d’Arcàdia, aquí anomenat el bosc d’Arden. Alguns personatges de l’obra hi arriben per opció personal, d’altres perquè les circumstàncies els hi obliguen. Però un cop allà tots troben una certa harmonia i és llavors quan la comèdia treu el nas.

L’obra passa en dos espais diferenciats: La cort i el bosc d’Arden. El món real i l’imaginari. L’espai real i l’espai mental. La realitat i el somni. Això és el que més m’interessa del text. Aquesta dicotomia entre realitat i ficció. La pèssima realitat empeny als personatges a fugir al món idíl•lic per excel•lència.

I per acabar, un fragment del diàleg de Corí i Pedra-de-toc que obre l’acte III:
“- Sabeu filosofia, vós?
- Només sé que com més malalts estem, pitjor ens trobem; que qui no té diners, ni mitjans, ni alegria, es veu privat de tres bons amics; que la propietat de la pluja és la de mullar; i la del foc, la de cremar; que quan l’herba és bona, les ovelles s’engreixen, i que la causa principal de la nit és la falta de sol; que aquell que no té enginy ni per naturalesa ni per art es pot queixar de falta d’educació o és que ve d’una família molt curta de gambals.
- D’això se’n diu un filòsof natural.  “
I aquesta és l’autèntica filosofia. Pel meu gust.
(Llàtzer Garcia)

Espectacle en català

Comprar Entrades
La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400