Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre Joventut

Estic a:
  1. Inici
  2. Teatre Joventut
  3. Detall agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Chucho Valdés

Voll Damm Festival de Jazz de Barcelona
Veure imatge de Chucho Valdés (nova finestra)
22 de novembre
Hora: Diumenge, a les 19 hores
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 30 €
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Seure al piano en solitari és una gran responsabilitat perquè no hi ha xarxa de seguretat, però és també el més plaent per a mi. Estic lliure; no vull dir que no estigui a gust quan toco amb altres músics, però llavors  estic dins un context on haig de respectar unes normes.

El piano sol és diferent. I tot i que pugui anar amb idees prèvies, se que al final em deixaré portar per l’instant, per les característiques del piano, per l’atmosfera del teatre. Per allà desfilaran com si fos una conversa amics de tota la vida: en desordre Ernesto Lecuona, Fryderyk Chopin, Claude Debussy, la música cubana, els meus originals, el jazz des del ragtime fins Cecil Taylor... Ho ha expressat fa molt poc un altre pianista a qui admiro, Keith Jarrett: “«Jazz is there and gone. It happens. You have to be present for it. That simple.” És a dir, el jazz està i se’n va. Així de senzill.

Us espero al teatre Joventut. Aquí acabaré la meva residència aquest any al Festival de Jazz de Barcelona, del que soc orgullós padrí. Un altre motiu de celebració. (Chucho Valdés).

Comprar entrades
La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400