Teatre Joventut

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Petits prínceps, amb la Cia MiniMuMusic

Espectacle musical
Veure imatge de Petits prínceps, amb la Cia MiniMuMusic (nova finestra)
10 de febrer
Hora: A les 10h i a les 12h
Duració aprox.:50 minuts
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
Punts d'inscripció/venda: Escola de Música - Centre de les Arts
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Petits prínceps és un espectacle musical dedicat a tots els infants del món: Als que existeixen físicament i a als que viuen dins de l’ànima de la persona adulta. Un espectacle poètic, jovial i sensible que diverteix petits i grans.

A la Clara li agrada badar i taral·lejar melodies, fer pampallugues amb les mans i deixar-se endur onades amunt, onades avall...  A en Marçal li agrada jugar amb instruments de música i posar-se cap per avall.  A tots dos els agrada compondre cançons i navegar d’un joc a l’altre sense ordre ni criteri.

La imaginació es desplega i, partir d’aquí, tot el que es desitgi pot prendre vida. Fins i tot els bidons que fan de tamboret poden començar a moure’s i a multiplicar-se, enmig del goig i el divertiment.

Edat recomanada: de 3 a 6 anys

Espectacle en català
Durada: 50 minuts

Reserves: Les escoles interessades en assistir a una de les representacions d’aquest espectacle cal que s’adrecin a:  emca.festival-h@l-h.cat
La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400