Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre Joventut

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Mal Martínez - En desconcert

Lloc: 
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)
He fet camí, he fet via. He voltat, he fet gires, he viatjat a les profunditats abismals de la meva memòria afectiva i sensitiva. He rigut molt de veritat. He plorat molt de mentida. He tingut 400 noms i he memoritzat tantes tonteries! M’ho he passat molt i molt bé.

He tingut sempre uns espectadors fets a mida. He triomfat bastant, no em queixo. He signat autògrafs per les vostres germanes, amigues i veïnes. He tastat las mieles... me he dormido en los laureles. M’he guanyat força bé la vida. I he fet gairebé sempre allò que m’ha donat la gana. (Riu.) Però aquests darrers anys de crisis... de vaques flaques, de rellotges... de reflexió i esperança... vamos, de passar-les putes!... m’han servit, personalment, per adonar-me que el que jo volia realment era tornar a la casella de sortida!... Voluntàriament.

Tornar a sortir sol a l’escenari buit, com el primer dia... sense quarta paret ni mètodes ni artifici, sense personatge... SOLO ANTE EL PELIGRO! Amb la llum d’un canó a la cara i la meva guitarra cadete en bandolera! Ole. I amb els meus acudits, els meus jocs de paraules i les meves històries...

Direcció, Miguel Casamayor i Marta Pérez

Amb Marc Martínez

Espectacle recomanat a partir de 12 anys

Espectacle en català i castellà
La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
  • Ticketea. Compra d’entrades
  • TRESC. Compra d’entrades
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400