Orquestres per a la llibertat | Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre Joventut

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Orquestres per a la llibertat

Veure imatge de Orquestres per a la llibertat (nova finestra)
Data: 27 de gener de 2023
Hora: 20 hh
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 22 €
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

El Projecte de Cultura en Xarxa Barnasants Cançó d’autor presenta aquest concert, amb la voluntat de fer un reconeixement a tots els músics que van participar i col·laborar de manera decidida, en les diferents formacions orquestrals, durant els anys grisos i incerts i alhora esperançats, de l’anomenada transició democràtica (1974-1982). Aquestes orquestres van ser una resposta festiva, a la finalització de la dictadura, així com una reivindicació de les festes populars, sinònim d’esclat de vida, alegria, i llibertat.

En aquest espectacle, hi participen els fundadors de la Orquestra Plateria, La Salseta del Poble Sec i Huapachà Combo, com una síntesi de tot el que va ser i suposar aquest esclat creatiu musical. Manel Joseph, Salvador Escribà, Miquel Mallafré, i Quimet Carreras, acompanyats de músics integrants d’aquestes orquestres, com son Eva Gomariz, Quino Bejar, Jordi Gas, Xavi Reija….així fins a completar els 13 músics que pujaran a l’escenari per interpretar cançons com: l’Home Dibuixat, Pedro Navaja, Bella Ciao, Niña, Me'n vaig a Peu, Hasta siempre Comandante, Camarera, etc... Un concert pensat per conèixer, recordar i sempre gaudir la llibertat.

Gràcies

Can Boter, El Drac, El setrill, La Combocooperativa, La Simforosa, L’orquestrina Sardineta, , L’orquestrina Galana, L’orquestra del Mestre Bellido, La Bomba, La Rondalla de la Costa, L’orquestra Encantada, La Murga, La Clandestina, Orquestra Plateria, La Salseta del Poble Sec, L’orquestra Mirasol, Huapachà Combo, Pernil Latino,...


Barnasants

La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400