Delicades | Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre Joventut

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Delicades

T de Teatre
Delicades - T de TeatreVeure imatge de Delicades - T de Teatre (nova finestra)
Data: 29 de gener de 2023
Hora: 19 hh
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 22 €
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Amb motiu del trenta aniversari de les T de Teatre, la companyia torna a portar a escena una història d’històries, de vegades no tan fràgils ni delicades. Són fragments en aparença sense relació, però que configuren un univers on somriure i emocionar-se. Potser han transcorregut més de deu anys des del moment que es va estrenar, però aquest és un muntatge sense data de caducitat que encara avui conserva intacta la capacitat de commoure sense deixar de divertir.

Construïda amb fragments, trossos, amb elements que en aparença no tenen relació, però que configuren un univers en el qual un roser que era mort sobtadament ressuscita. Unes germanes acomiaden el seu germà que se'n va a la guerra. Una pintora intenta amb tota la seva ànima vendre un quadre. Una dona necessita l'ajuda heroica dels seus veïns per matar un ratolí. Un percussionista d'una banda militar ofereix un concert de platerets. Un soldat envia un amic fotògraf a casa de la seva xicota perquè la fotografiï nua. Una àvia narra al seu net el conte de Santa Casilda, que va convertir les roses en pans...

Una de les obres més emblemàtiques i exitoses de la companyia, carregada d’històries, situacions i humor.

Autoria i direcció; Alfredo Sanzol
Traducció: Sergi Belbel

Intèrprets:
Mamen Duch, Marta Pérez, Carme Pla, Albert Ribalta, Jordi Rico, Àgata Roca

Espectacle en català
Durada: 90 min

La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400