Per fi sol! | Ajuntament de L'Hospitalet
Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre Joventut

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Per fi sol!

Carles Sans
Per fi sol! - Carles SansVeure imatge de Per fi sol! (nova finestra)
Data: 24 de novembre de 2023
Hora: 20:00h
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 22 €
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Aquest és l’espectacle que tots els seguidors de Tricicle voldran veure perquè s’explica els secrets d’una companyia molt estimada que ha fet record de públic allà on ha anat.

Ara que Tricicle es pren un descans indefinit, Carles Sans, després de 40 anys en silenci aprofita a Per fi sol! per parlar de divertides anècdotes professionals i personals viscudes durant tot aquest temps. Confessions tant sorprenents com que abans de convèncer als seus socis de formar una companyia es va interessar abans en les seves xicotes, o com va aconseguir superar la seva última colonoscòpia mentre la doctora li parlava de Tricicle.

Ens explica també la primera vegada que els seus pares el van veure actuar amb en Joan i el Paco a un cafè teatre de Barcelona, o quan els van llepar l’orella quan estaven actuant al Japó i també el memorable ridícul que van fer a un Jumbo quan tenia pànic a volar...

Guió: Carles Sans
Direcció: Jose Corbacho i Carles Sans

Amb: Carles Sans

Espectacle en català
Durada: 1 h 20 min

La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400